Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR ŠEKS

Šeks: Treba od nacije tražiti oprost radi nebudnosti i nečinjenja

\'14.09.2010., Zagreb - U Hrvatskom saboru odrzana je sjednica odbora za Ustav, Poslovnik i politicki sustav povodom raspisivanja referenduma o prijedlogu zakona o izmjenama Zakona o radu, ZOR. Vladim
Davor Puklavec/PIXSELL
08.10.2010.
u 23:34

Na pitanje je li nakon 19 godina razočaran time u što se Hrvatska pretvorila rekao je da nije ni pomišljao da će se dogoditi takve krupne deformacije i pogreške te da će se dogoditi takav zamah korupcije i kriminala.

– Ja sam bio jedan od važnih igrača u stjecanju hrvatske neovisnosti. Mogao bih reći da sam bio centarfor – rekao je večeras u intervjuu za Dnevnik Nove TV jedan od stupova HDZ-a i potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks.

Na pitanje je li nakon 19 godina razočaran time u što se Hrvatska pretvorila rekao je da nije ni pomišljao da će se dogoditi takve krupne deformacije i pogreške te da će se dogoditi takav zamah korupcije i kriminala. Na pitanje misli li sada da je pogriješio, zato što je šutio i nije na vrijeme upozoravao na sve ono što danas priča Šeks je odgovorio:

– Naknadno sjećanje i poniranje u prošlost slabo pomaže. Da, trebao sam biti malo oprezniji i isčitavati signale. Mi smo jednostavno u tom idealizmu zanemarili da ima organiziranih, grupnih, klanovskih interesa, koji su, klanjajući se zlatnom teletu,  teško ponizili istinske hrvatske branitelje i istinske idealiste, koji su stvarali i gradili Hrvatsku.

Šeks je ipak u svemu tome našao neko opravdanje rekavši da to shvaća tek sada jer “svako stvaranje države prati euforija, a euforija  nažalost  smanjuje  kritičnost”. Dodao je da je hrvatska Vlada na svu sreću shvatila tu opasnost i da je uskočila u zadnji vagon  zadnjeg vlaka u obračun s korupcijom.

Potpredsjednik Sabora rekao je da bi trebalo priznati pogrešku, ali na stanovit način tražiti od nacije i oprost “radi nebudnosti i radi nečinjenja”.

–  U  ovom  procesu protiv velike i opasne hobotnice ići ćemo do kraja. Ili mi, ili oni! – poručio je Šeks.

Ključne riječi

Komentara 182

DE
detour
00:18 09.10.2010.

zasto se ne istrazi kako je seks stekao stan u petricevoj?

AU
austria
07:37 09.10.2010.

Krenite u konačni obračun, presude se čekaju, a i oduzimanje nelegalno stečenog. Lopove kao Mravak, Polančec, Rončević, Kirin... osuditi hitno. Čistite to HDZovo smeće iz svojih redova, na čelu sa Smranaderom. Šeks, bravo.

DE
detour
00:18 09.10.2010.

legendarna je epizoda kojoj su svjedocili mnogi novinari, ali se nije smjelo objaviti. kada je seksu u vrijeme dok je bio predsjednik sabora tijekom sluzbenoga posjeta negdje u slavoniji bio toliko pijan da se p_ _ _ o u gace pa su ga tjelohranitelji presvlacili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije