Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Šefovi HAC-a nisu oštetili tvrtku za 58,5 mil. kuna

HAC
Foto: Tatjana Tadić/PD/PIXSELL
02.02.2016.
u 14:29

Oslobođeni su optužbe da su tvrtki Sklad Gradnja omogućili gradnju odmorišta uz autocestu kod Ploča

Komentara 11

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:04 02.02.2016.

Danas je sve puno lijepih vijesti predsjednica daje pomilovanja oslobađaju se neduzni i ponosan sam na nasu zemlju jer do kraja godine vise nebu bilo nikog okrivljenog za gospodarski kriminal i privatizaciji i hrvatska bu prva zemlja na planeti gdje je sve cisto ko suza e to se zove napredak

DU
Deleted user
16:20 02.02.2016.

Nakon plana 21 i obećnja obračuna sa "lopovima" iz HDZ ere, Milanovićeva vlada nije uspjela doživjeti niti jednu pravomoćnu presudu protiv njih.Za to mogu biti 2 razloga,prvi je da nema lopova,drgi je da je njegova vlada bila nesposbna da ih kazni.

DU
Deleted user
15:32 02.02.2016.

Sad treba procesuirati one koji su ih optužili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije