Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održan prosvjed u Zagrebu

Roma lives matter: U sve više europskih gradova prosvjeduje se zbog ubojstva Stanislava Tomaša

15.07.2021.
u 20:09

Za širu romsku zajednicu diljem Europe Stanislavova smrt samo je pojava sistemske diskriminacije i rasizma iza kojih stoje policija ili drugi autoriteti. Ovo je prvi put da je tako užasan događaj zabilježen na videu

Komentara 15

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
20:24 15.07.2021.

Nek prvo srede svoje zajednice i prestanu odgajati kriminalce, nek ih pošalju u škole i prestanu zaskakati ljude prošnjom na svakom koraku, onda će imati pravo reći da im životi "važe". Do tad mrš! U Hrvatskoj za njih zakoni ne vrijede.. od maloljetničkih brakova, preko obveznog školovanja pa do nasilja, svugdje kažu "pusti ih".

Avatar bandogcro
bandogcro
20:41 15.07.2021.

Po udio u broj stanovnika, najveci udio u kriminalu. Najveci udio nepismeni, nasilnika itd.

MK
mksdk
22:56 15.07.2021.

Romi trebaju biti kažnjeno proporcijalno zločinima koje čine. No traženje takve vrste pravde nikada nećete čuti od tih "manjina".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije