Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne moraju u brčko

Rajevo selo dobit će vodu iz regionalnog vodovoda

\'voda...slavonija...slavonski brod...070208... voda-slavina snimio:ivica galovic\'
Ivica Galović/PIXSELL
20.02.2013.
u 08:35

Mještani Rajeva sela već su pomalo počeli gubiti nadu jer su još prije pet godina postavili vodovodnu mrežu i samo su čekali priključak

Rajevo selo na krajnjem jugoistoku Vukovarsko-srijemske županije, napokon će dobiti vodu i priključiti se na regionalni vodovod i to je posljednje mjesto županjske Posavine koje nije imalo vodu već su se stanovnici pitkom vodom snabdjevali iz jedine česme u središtu sela koja zbog blizine Save često bude zagađena ili kupovinom vode u trgovini, a neki su odlazili u susjednu Gunju ili u inozemstvo, u Brčko Distrikt po vodu. Mještani Rajeva sela već su pomalo počeli gubiti nadu jer su još prije pet godina postavili vodovodnu mrežu i samo su čekali priključak.

– U tijeku je tlačna proba, ispiranje i dezinfekcija cjevovoda i do kraja mjeseca voda stiže do Rajevog Sela, a najkasnije do ljeta dobit će je i Drenovci koji imaju lokalni vodovod s kojim su česti problemi, ali će biti priključeni na regionalni gdje je voda besprijekorne kvalitete – kaže Mato Kuveždić, tehnički direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije, investitora projekta.

>> Voda puna blata, pijeska i granja poplavila 40-ak kuća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije