Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan slučaj

Putnici su čuli zapomaganje iz putne torbe, a kada je došla policija i otvorila je, svi su zanijemili

migrant u koferu
Foto: Screenshot/You Tube
06.07.2016.
u 12:32

Policija je imala informaciju da se dvojica migranata skrivaju u vlaku

U blizini švicarsko-talijanske granice dogodio se neobičan slučaj. Naime, jedan migrant, podrijetlom iz Eritreje, visok 1,82 metra sklupčao se u kovčeg u vlaku.

Muškarac je otkriven kada su putnici čuli plač i zapomaganje koje dolazi iz kovčega te su pozvali policiju. Oni su spustili kovčeg iz vlaka koji je prometovao iz Italije, a ovaj neobičan slučaj snimljen je kamerom.  

Vlasti su navodno već imale informaciju da se u vlaku nalazi ilegalni migrant i da je planirao zaustaviti vlak, piše Mirror .

Glasnogovornik policije je rekao: "Imali smo informacije da je jedan čovjek bio skriven u kovčegu, a da je još jedan čovjek putovao s njim." Dodao je da je muškarac koji je pronađen u kovčegu vrlo mlad, a da su njegova prijatelja pronašli kako se skriva u WC-u u vlaku. Nisu imali nikakve dokumente kod sebe te ih je policija vratila natrag u Italiju.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
miso
13:35 06.07.2016.

Svijet je otišao k vragu kad se ovakve stvari događaju!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:46 06.07.2016.

ovo je zanimljivo,vraćen je nazad pošto nije imao dokumente!kaj vele na to pusička,milance i ostoja?

Avatar superhik74
superhik74
20:35 06.07.2016.

Trebalo ga je poslati tako spakovanog u kovcegu Angeli Merkel koja bi ga odmah "zaposlila" kao neradnika uz pomoc od 700 Eura mjesecno i "besplatan" stan (na trosak Njemcakih poreznih obveznika) zajedno s ostalih milijun i dvjesto tisuca njegove "brace" koji su da sada napravili invaziju na Njemacku uz Angelinu podrsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije