Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJESEC DANA RATA

Putin posijao paniku u svijetu i pretvorio Rusiju u Sjevernu Koreju. Sad je jasnije što on zapravo želi

23.03.2022.
u 22:35

U četvrtak je točno mjesec dana od početka ratnoga pakla u Europi, odnosno ruske vojne invazije na Ukrajinu, koja je do sada odnijela na tisuće života i razorila veliki dio Ukrajine. Razaranje gradova, ubijanje civila, kolone izbjeglica, prijetnja nuklearnim oružjem neki su od stravičnih događaja koji su obilježili prvi mjesec Putinove invazije na veliku i suverenu državu s gotovo 45 milijuna stanovnika.

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
23:45 23.03.2022.

Svi se prave ludi a jadni narod strada.

Avatar zajutrak
zajutrak
07:19 24.03.2022.

Svi zločinci i diktatori svijeta su istog mentalnog sklopa, posve b esćutni i niskog rasta , manje više...

DU
Deleted user
05:54 24.03.2022.

„Rusija nije dio globalne civilizacije. Mi smo civilizacija za sebe. Huntington je bio apsolutno u pravu. Rusija je veliki izolirani otok. Nismo imali drugi način da dokažemo da je Huntington bio u pravu, osim da napadnemo Ukrajinu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?