Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VEČERNJI

Prvi Ivoševićev intervju nakon izbora: 'Ovo su najveći luzeri, baš mi je drago što smo ih porazili'

27.06.2022.
u 20:17

Moj prijatelj, Luka Baričić me tijekom dva ili tri tjedna više puta zamolio da se javim nekoj njegovoj prijateljici koja dolazi u Split. U tom trenutku sam vjerovao da se radi o stvarnoj Lukinoj prijateljici kojoj sam se i javio, nakon njegovih puno puta ponovljenih zamolbi, samo da mu na neki način pomognem. Kasnije saznajem da se oni uopće ne poznaju, a nakon što dobivam informaciju da je "djevojka" zapravo maloljetna, ubrzo korespondencija završava na moju inicijativu.

Komentara 41

OS
orsonov.svijet
20:47 27.06.2022.

Brisanje komentara je dosta indikativno. Sto, ljudi ne puse izgovore? Dno dna. Danas svaka šuša može u politiku i sto vise cirkusa napravi, tim je uspjesnija... E, stvarno smo narod za sakrit glavu u pijesak.

PR
prajdali100
20:57 27.06.2022.

Ivošević daje neki intervju ! Ma nemojte me,ha ha ha ha ha i to nekomu bitno.

LJ
ljudemisi
21:21 27.06.2022.

Tetke leve nam vode Zagreb i Split, e moj narode ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?