Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostojić o SDP-u:

'Prije 4 godine imali smo tri predsjednika, a sada imamo dva župana i šest gradonačelnika'

Rajko Ostojić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
13.01.2016.
u 08:49

– Rezultat je jasan. Prije četiri godine imali smo predsjednika države, predsjednika Vlade, predsjednika Sabora, od sljedećeg tjedna nemamo ništa od toga – rekao je Ostojić

SDP-ovac Ranko Ostojić je gostujući u Otvorenom HRT-a kazao da je, zajedno sa Zlatkom Komadinom i Davorom Bernardićem na Predsjedništvu SDP-a, kazao da je glasao protiv ulaska stranke u tripartitnu vladu s Mostom i HDZ-om

– Znate da sam glasao protiv tripartitne koalicije. Nevjerojatno da nas je bila samo trojica. Pridružio nam se predsjednik Glavnog odbora Leko. Ne možete potpisati koaliciju s Domoljubnom koalicijom iz razloga ne samo što je Glavni odbor kao više tijelo jednoglasno odlučio nego zato što u toj koaliciji ima osoba koje na neprikladan način razgovaraju, na primjer, o Arapima – kazao je Ostojić i dodao da je on bio i protiv koalicije s HDSSB-om. – Nažalost, naš predsjednik je (Zoran Milanović, op.a.) na pitanje pristajete li ući u tripartitnu koaliciju odgovorio "da" – kazao je Ostojić što zamjera Milanoviću. 

Ostojić je priznao da je na lokalnim izborima izgubio od Bandića, ali i napomenuo da je pobijedio HDZ. – HDZ-ova kandidatkinja je od mene dobila 15 do 17 posto manje. Kamo sreće da je u ovoj kampanji  Milanović pobijedio Karamarka – rekao je Ostojić koji u utrci za novog predsjednika SDP-a podržava Zlatka Komadinu. – Rezultat je jasan. Prije četiri godine imali smo predsjednika države, predsjednika Vlade, predsjednika Sabora, od sljedećeg tjedna nemamo ništa od toga. Od sljedećeg tjedna SDP ima dva župana i šest gradonačelnika gradova iznad 10 tisuća stanovnika – sumirao je rezultat Milanovićeva SDP-a u zadnje četiri godine Ostojić. 

>>U SDP bi se opet vratili i Linić i Kolarić

>>Hajdaš Dončić: Merkel bi u Hrvatskoj bila čista SDP-ovka, a ne HDZ-ovka

Komentara 42

OL
olrajt
09:11 13.01.2016.

..s mržnjom koju sijete te s podjelama koje radite u narodu da se ne govori o lažima i uvredama koje širite - više i ne zaslužujete !...i to je puno!

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
09:32 13.01.2016.

Ako ćemo prema zaslugama onda je i to previše ! Maksimalno što bi SDP mogao imati to su 3 predsjednika mjesnih ureda, 2 predstojnika stanara u zgradama i 1 glasnogovornik SPC...

Avatar Vuglec
Vuglec
09:32 13.01.2016.

Očekujem svaki tren da Zoky počne uz HDZ za ustašluk optuživati dojučerašnje partijske drugove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije