Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Ludbregu

Preminuo mladić (18): Borili su se za njegov život nakon eksplozije u radionici

Eksplozija u autolimarskoj radionici
Foto: DVD Ludbreg
1/5
11.03.2019.
u 09:53

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život, nekoliko puta su ga operirali, priključili su ga na umjetna pluća, ali nije mu bilo spasa.

Dominik H. (18) koji je prije tri tjedna teško ozlijeđen u eksploziji i požaru u autolimarskoj radionici u Svetom Petru kod Ludbrega, preminuo je u petak u zagrebačkoj bolnici, piše 24sata.

Liječnici Odjela za opekline Traumatološke bolnici u Zagrebu tjednima su se borili za njegov život, nekoliko puta su ga operirali, priključili su ga na umjetna pluća, ali nije mu bilo spasa. 

Eksplozija u autolimarskoj radionici
1/12

- Očevidom je utvrđeno da su vlasnik obrta starosti 21 godinu i njegov 18-godišnji brat skidali rezervoar goriva osobnog vozila postavljenog iznad betonske jame za pregled vozila. Dominik H. je bio u jami i skidao gumena crijeva dovoda goriva te odvijao vijke s nosača spremnika. U jednom je trenutku došlo do kapanja benzina iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para, uslijed kojih je zadobio opekline po licu i tijelu - kazali su u PU varaždinskoj.

Požar se proširio na osobno vozilo koje je u potpunosti izgorjelo i na unutrašnjost radionice u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima.

Prilikom pružanja pomoći i izvlačenja mladića iz jame opekline podlaktice je zadobio i 45-godišnjak, koji je sam zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Komentara 1

VV
Vrag_Vražji
10:12 11.03.2019.

Strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije