Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ograničavanje manjine

Premijer Milanović: Srednjoazijski koncept neće zaživjeti u Hrvatskoj

Zoran Milanović
Željko Lukunić/PIXSELL
22.11.2013.
u 22:00

Kaže da to ne znači da ne poštuje tradiciju, ili katoličku tradiciju, "ali Republika Hrvatska se mora mijenjati".

- Ljudi imaju pravo na drugačije mišljenje pa čak i na referendum, ali nas to neće pokolebati jer vjerujemo da radimo ispravno. Svima dajemo iste šanse, naročito manjinama. Ograničavati manjinu i govoriti da ima pravo tek kad postane većina je temeljno proturječje ljudskog društva. Ili je štitiš ili ne, trebaš se odlučiti. Naše društvo je u zadnjih 20 godina formirano na najvećoj zaštiti manjina. Nešto smo si sami nametnuli, a nešto su nam nametnuli. Tu povratka nema. Dok sam ja predsjednik Vlade srednjoazijski koncepti neće zaživjeti u Hrvatskoj - izjavio je Zoran Milanović na izbornoj konvenciji županijskog SDP-a Međimurske županije u petak navečer u Čakovcu.  

Kaže da to ne znači da ne poštuje tradiciju, ili katoličku tradiciju, "ali Republika Hrvatska se mora mijenjati".

>>Karamarko: Socijalisti su opet počeli s lovom na vještice

Komentara 50

Avatar mementomorioneday
mementomorioneday
22:55 22.11.2013.

Hrvatsku treba i može mijenjati narod jer narod je i vlasnik države vi ste samo trenutno izabrana vlast ,pojedinci izabrani da zastupate sve a ne samo neke a o ne znaći da večinu se može omalažavat,svakak oslovljavat ...mislim da sdp sdp zakopava svoju mogućnost da bude više ikad na vlasti zauvijek ,počinjući od Jovanovića,Ostojića,pa eto nam i premijera ide za njima

C5
c54t21q2
22:25 22.11.2013.

Da se Hrvatska mora mijenjati s time se apsolutno slazem ali...Hrvatsku ce mijenjati narod a ne oni koji sami sebi vjeruju a narod im najmanje vjeruje. U Hrvatskoj nece biti "srednjoazijskog koncepta" ali nece biti ni onog koncepta po kojemem se sve bitno za drzavu i narod odlucivao na sjednicama centralnogkomitetakomunistickepartije !

Avatar Meggi
Meggi
22:41 22.11.2013.

Kad ste birali SDP na vlast, mislili ste da će vam oni napuniti džepove a to vam neće omogućiti nijedna stranka koja dođe na vlast. Nije sve u lovi. Ima nešto i u obitelji, domovini, djeci, moralu, vjeri... Ovi trenutni sve čine da to unište i obezvrijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije