Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Politika poslušala stručnjake i došao je kraj posvajanju djece iz DR Konga

Zambija: Djeca na ulicama u predgrađu Ndole
Emica Elvedji/PIXSELL
13.06.2023. u 09:40

Usvojena intervencija HDZ-a praktički znači kraj posvajanju iz DR Konga, u čemu smo mi zbog brzine i lakoće postupka bili svjetski lideri, jer naša tijela o tome nisu imala pojma pa su posvajati mogli i oni koji inače ne bi imali nikakve šanse

Komentara 8

RE
realisticki
13:36 13.06.2023.

Nije tu trebalo niti politike niti stručnjaka, nego samo zdravi razum, pa da se prekine sa posvajanjem djece iz Afrike koja će cijeli život biti žrtve balkanskog mentaliteta.

PV
prcko.vita
14:33 13.06.2023.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko je krivo sve ovo što je do sada učinjeno. Žao mi je te sirotinje. Žao mi je i Hrvatskog naroda. Nismo mi ovo zaslužili. Nedaj Bože da na idućim izborima opet držabu vode HDZ i SDP ekipa.

Avatar Cohen
Cohen
23:14 13.06.2023.

Koje je to "stručnjake" Vlada poslušala? Doc dr sc nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije