Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže vozača

Policija traži pomoć: Tko zna nešto o nesreći u kojoj je poginuo biciklist iz Nepala?

Zagreb: Biciklist ozlijeđen u padu s bicikla
Igor Soban/PIXSELL
01.08.2021.
u 12:57

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću nije pružio pomoć ozlijeđenim osobama i udaljio se s mjesta nesreće. Policija ga traži i moli pomoć građana

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21.20 sati na državnoj cesti D-2 u Varaždinu smrtno je stradao biciklist star 32 godine, državljanin Nepala zaposlen u jednoj tvrtki u Varaždinskoj županiji.

Kako je utvrđeno očevidom, nepoznati vozač nije se kretao sredinom obilježene prometne trake i prešao je na biciklističku traku gdje je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je bez upaljenih svjetala i bez reflektirajuće odjeće ili prsluka u istom smjeru upravljao 32-godišnji Nepalac. Odbačen je naprijed i udario u 21-godišnjeg pješaka, također državljanina Nepala, koji se kretao u istom smjeru. Pješak je odbačen u cestovni jarak i zadobio je ozljede, dok je biciklist preminuo na mjestu nesreće. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću nije pružio pomoć ozlijeđenim osobama i udaljio se s mjesta nesreće. Policija ga traži i moli pomoć građana.

- Molimo sve građane, svjedoke koji imaju bilo kakva saznanja o prometnoj nesreći, nepoznatom vozilu i osobi koja je upravljala vozilom i napustila mjesto prometne nesreće, da se jave policiji na broj 192 ili 042/372-404 - kažu u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
11:42 02.08.2021.

Brazilac gazi. Autoškolu nije vidio ni iz vana, a kamo li da je naučio kakve propise.

PC
Pacta_Conventa
18:49 01.08.2021.

Ocevidac iz Somalije tvrdi da je to bio Pakistanac , jer se tamo vozi lijevom stranom ,...Ima li u Hrvatskoj Hrvata ili su svi iselili , sucut obitelji poginulog , koja nije uspjela doci u Hrvatsku , nek se stavi na stranicu za donacije da skupimo novac da ga dostojno pokopaju u domovini u Nepalu i bar tako vrate obitelji , za njegovu smrt je kriv onaj tko potice migrante i pravi roblje od njih , zbog pohlepe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije