Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI GRAD

Policija još istražuje tko je kriv zbog lijesova i ljudskih ostataka na smetištu

smetlište hvar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
06.03.2017.
u 16:35

Neslužbeno doznajemo kako su na obdukciji na splitskoj patologiju utvrdili kako je riječ o posmrtnim ostacima dvije osobe.

Nakon pronalaska lijesova s ostacima ljudskih tijela na deponiju otpada u Starom Gradu na Hvaru, iz PU Splitsko-dalmatinske poručuju kako još uvijek obavljaju kriminalističko istraživanje. Posebno izvješće predali su Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, a kaznenih prijava još uvijek nema.

Neslužbeno doznajemo kako su na obdukciji na splitskoj patologiju utvrdili kako je riječ o posmrtnim ostacima dvije osobe. Navodno je do njihovog izbacivanja na otpad došlo nakon što je vlasnica grobnice na području Hvara angažirala ljude za njezino čišćenje. Još se utvrđuje je li za taj posao imala potrebna odobrenja, primjerice od sanitarne inspekcije, a vrlo vjerojatno nije te da li je ona naložila da se raspadnuti lijesovi s ljudskim ostacima bace na deponij ili su se toga sjetili radnici.

>> Šokantan prizor kod Starog Grada: Na smetlištu pronađeni lijesovi s posmrtnim ostacima

Komentara 2

DE
deda1234
19:10 06.03.2017.

o ni mrtvi nemaju mira!!

PR
prdovan
17:00 06.03.2017.

Morbida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije