Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtva utapanja

Pokraj Lopuda pronađeno tijelo 69-godišnjeg Britanca

leš (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
12.10.2011.
u 11:37

Mrtvo tijelo starijeg muškarca uočili su u vodama ispred otoka građani i potom ga izvukli na obalu.

Mrtvo tijelo starijeg muškarca koje je plutalo na moru uočili su i izvukli na obalu građani u Lopudu u utorak oko 15.30 sati, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija. Utvrđeno je da je riječ o državljaninu Velike Britanije, a obdukcija je pokazala da na tijelu nema ozljeda koje bi mogle upućivati na nasilnu smrt.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice po nalogu nadležnog državnog odvjetništva gdje je potvrđeno da je uzrok smrti utapanje.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
15:07 12.10.2011.

Koji je vrag tim turistima u Dubrovniku? Vidjeti Dubrovnik i umrijeti? Pa nije to Napulj.

Avatar babas
babas
15:31 14.10.2011.

Da nije opet samoubojstvo ili ubojstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije