Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađenje

Uzeli kauč s ulice, a onda se nakon dva mjeseca šokirali!

zmija kauč
Foto: Screenshot
1/2
02.01.2014.
u 21:03

Veliko iznenađenje doživio je par iz Michigana kada su shvatili da im u kauču već dva mjeseca živi i zmija...

Veliko iznenađenje doživio je par iz Michigana kada su shvatili da im u kauču već dva mjeseca živi i zmija. Naime, pokupili su kauč s ceste i donijeli ga doma, a primijetili su da su s njim dobili i jednu cimericu, zmiju dugu 120 centimetara.

- Kauč sam uzela s ulice i smjestila ga u svoju spavaću sobu. Tamo je bio dva mjeseca, a onda smo u njemu pronašli zmiju, ispričala je Holly Wright za ABC News. Kauč su uzei jer je bio u dosta dobrom stanju, a doma su ga i očistili. No, zmiju tada nisu primjetili. Da ona živi s njima, Holly i dečko su shvatili tek kada je izgmizala u potrazi za hranom.

- Bila je poprilično velika. Nismo ni sigurni koja je to zmija. Čudno, imam dojam da mi je soba sada prazna. Tužno je što smo cijelo vrijeme u blizini te životinje koja je vjerojatno patila, ispričala je Wright.

Ključne riječi

Komentara 2

EU
euzebije
22:10 02.01.2014.

Nije mi jasno gdje je sad zmija, što su s njom učinili? Novinar se u svakom slučaju trebao malo više potruditi i saznati i objaviti sve činjenice. Ovaj članak je jako emotivno djelovao na mene, mislim da ću potražiti i stručnu pomoć moje liječnice.

Avatar tajar
tajar
21:47 02.01.2014.

To je kad ne odvoze glomazni otpad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije