Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
James B. Foley

Ozbiljno shvatite Putinove nove nuklearne prijetnje

Ceremony to declare Russia's annexation of four Ukrainian territories held in Moscow
Reuters Photographer/REUTERS
01.10.2022.
u 15:16

Nakon aneksije, Rusija će zatvoriti svoje granice i vjerojatno slijedi razdoblje sustavne represije nad vlastitim građanima

Ključne riječi

Komentara 23

CE
ceaceo3
15:45 01.10.2022.

Nemoguće da je ili Putin ili bilo tko ispali samo jednu nuke raketu, dakle nemoguće, mission impossible, zašto ? pa naravno zato što ih ima na tisuće i masa zamalja ima nuklearke, i šta bi bilo kad bi okinula prva dovoljno je zbrojiti dva plus dva. Dakle, onaj tko bi prvo potegno taj snosi odgovornost za moguće uništenje svijeta kakvog ga znamo danas, i uništenje živog svijeta a u velikoj mjeri i površinskih struktura na planeti. Nedaj Bože da do toga dođe jer bi to bilo kao scena u sinoćnjem terminatoru 3 na samom kraju filma kad je skynet preuzeo kontrolu nad svim digitalnim i mrežnim kanalima u svijetu, i razvio pri tome svijest, i šta je bilo - odlučio je uništiti svog neprijatelja, a taj glavni neprijatelj su bili ljudi, no da ne skrećem s teme .. a da opet poveznicu dam - dakle pojedini ljudi i političke vođe danas su postali istovjetni skynetu iz terminatora, vođeni su silom da unište ljudski rod, za što se nadam da neće doći do toga, svi mi moramo biti John Connor

Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:04 01.10.2022.

Patuljcima iz Kremlja treba reći da znamo gdije imaju svoje bunkere i da imamo oružije koje probija svaki beton.

PD
plavi-devet
16:12 01.10.2022.

Mislim da je sinoc trebalo detonirati visemegatonsku H-bombu u Moskvi. To bi okoncalo rat i postojanje Rusije kao politickog entiteta. Takva prilika se vise nece ukazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?