Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
James B. Foley
Povratak na članak

Ozbiljno shvatite Putinove nove nuklearne prijetnje

Nakon aneksije, Rusija će zatvoriti svoje granice i vjerojatno slijedi razdoblje sustavne represije nad vlastitim građanima

Komentari 23

CE
ceaceo3
15:45 01.10.2022.

Nemoguće da je ili Putin ili bilo tko ispali samo jednu nuke raketu, dakle nemoguće, mission impossible, zašto ? pa naravno zato što ih ima na tisuće i masa zamalja ima nuklearke, i šta bi bilo kad bi okinula prva dovoljno je zbrojiti dva plus dva. Dakle, onaj tko bi prvo potegno taj snosi odgovornost za moguće uništenje svijeta kakvog ga znamo danas, i uništenje živog svijeta a u velikoj mjeri i površinskih struktura na planeti. Nedaj Bože da do toga dođe jer bi to bilo kao scena u sinoćnjem terminatoru 3 na samom kraju filma kad je skynet preuzeo kontrolu nad svim digitalnim i mrežnim kanalima u svijetu, i razvio pri tome svijest, i šta je bilo - odlučio je uništiti svog neprijatelja, a taj glavni neprijatelj su bili ljudi, no da ne skrećem s teme .. a da opet poveznicu dam - dakle pojedini ljudi i političke vođe danas su postali istovjetni skynetu iz terminatora, vođeni su silom da unište ljudski rod, za što se nadam da neće doći do toga, svi mi moramo biti John Connor

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:04 01.10.2022.

Patuljcima iz Kremlja treba reći da znamo gdije imaju svoje bunkere i da imamo oružije koje probija svaki beton.

VL
PD
plavi-devet
16:12 01.10.2022.

Mislim da je sinoc trebalo detonirati visemegatonsku H-bombu u Moskvi. To bi okoncalo rat i postojanje Rusije kao politickog entiteta. Takva prilika se vise nece ukazati.

VL
SO
Somelier
16:06 01.10.2022.

Stvarno ovo plašenje sa nuklearnom bombom mogu samo naivčine vjerovati. Upotrijebiti će se sve moguće staro naoružanje i potrošiti samo za nuklearnu bombu nema šanse. Sve zemlje koje moraju to znati znaju gdje su ruske nuklearne rakete pa kada se počinje kupola otvarati već joj protivnička raketa leti ususret. Plus toga valjda ima i Rusa i njhovih obitelji koji vole svoj život pa ne će to dopustiti. A da će netko baciti nuklearnu raketu skoro u svoje dvorište u to sumnjam. Cilj je potrošiti staro naoružanje pa zato su Amerikanci odgodili na dva mjeseca Ukraini dostaviti napredno naoružanje.

VL
BF
bf23
00:33 02.10.2022.

A zašto bi Amerikanci trošili atomske bombe na trećerazrednu vojsku poput ruske?

VL
Avatar Kukulkan
Kukulkan
05:14 02.10.2022.

I sta bi sad trebali? Maknit se sa puta da putler moze do Atlantika?

VL
DU
Deleted user
17:18 01.10.2022.

Vec vise mjeseci upozoravam na opasnost koja zraci iz Putina. Nazalost u RH je za razliku od zapadnih foruma gdje sam prisutan,kod nasih gradjana bagatelizirana. Prvi covjek RF je jucer de facto potpisao smrtnu presudu covjecanstvu,svakom pojedincu na bilo kojem kontinentu bio,kompletnoj fauni i flore ove planete. Samo je pitanje vremena i okolnosti kada ce posegnuti za svojim ogromnim nuklearnim arsenalom. Cini mi se da je vec sve pripremio i da samo ceka na 'povod'. Tko god mislio,sakricu se,to je zabluda. Svi mi,nasa djeca,nasi roditelji,svi cemo jednostavno nestati u prvom valu ili cemo umrijeti u agoniji od radijacije,gladi,hladnoce. Ova planeta ce biti sprzena i uvijena u debelu maglu,bez sunca,hladna kao led slijedi glad jer flora je nestala..Zvuci apokalipticno,zastrasujuce,nazalost to je istina. In medias res,ruska vojna doktrina sto se tice uporabe nuklearnog oruzja potice jos od SSSRa i vazeca je jos uvijek. Jednostavno receno,svodi se na,udari prvi sa svim sto imas a onda cekaj kako ide dalje. Konkretno,svijet,posebno Europa i USA mogu ocekivati 5138 nuklearnih udara.

VL
LU
Luster1991
16:36 01.10.2022.

Zanimljivo je vidjeti, zbilja zanimljivo kako imperijalni "zapad" laje, a Putin prolazi. Ne mogu mu ništa, ali ama baš ništa. Takozvani svjetski policajac bez kojega je kao nemoguće zamisliti svjetski mir 🤦🏻‍♂️ ili takozvani "osloboditelji" i donositelji demokracije su toliko su zemalja izmučili za svoje interese. Sjetimo se "oslobađanja" Iraka i operacije "Iračka sloboda" 🤦🏻‍♂️ u kojoj je nota bene poginulo milijun, da točno, milijun civila, a "oružje za masovno uništenje" nije ni postojalo, a to im je bio kao alibi. Jeste tada vidjeli nekoga da plače krokodilske suze za djecom Iraka? Licemjeri. Sjetimo se Libije, Afganistana, nastavi niz. Dalje u prošlost da ne idemo do bacanja nuklearne na čiste civilne ciljeve u Japanu, ne jednom nego dva puta ili još dalje u povijest što su radili Indijancima. Što je ključno? Napokon se pojavio čovjek koji je rekao - dosta, nećete moju zemlju - i na kojeg mogu samo "lajati". Imperijalni zapad je prošlost, nadmašen je u svakom pogledu, no ponaša se poput ranjene zvijeri koja ne pruža od ničega samo da sebe održi na vrhu, primjer sabotaža sjevernih tokova. Tu je bitku već odavno izgubio i svojevrsno je zadovoljstvo gledati kako se imperija temeljena na krvi otimačini, pljački raspada. Ovo govorom kao čovjek zapada. Višepolni svijet je tu, htjeli to priznati ili ne. A ovo što rade preko Ukrajine, dakle koriste ju da destabiliziraju Rusiju je sramota, naravno već viđena prozirna i odvratna sramota. Samo objektivni pogled.

VL
BI
billynik
15:26 01.10.2022.

Siguran sam da Putin neće upotrijebiti nuklearno oružje ali se bojim da bi ga mogli upotrijebiti Ameri ili dati Ukrajincima i onda kao i obično za to optužiti Rusiju. Amerikanci su to već učinitli i to ne jednom i ne na vojsku nego na civile u Naglasakiju i Hirošimi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.