Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte reakcije

Pročitajte Orbánov skandalozni govor 'vrijedan Goebbelsa': 'Europa je svijet bez miješanih rasa, zato smo se borili kod Beograda'

01.08.2022.
u 15:46

U tijeku je bitka između dvije polovice Europe, kazao je Orbán u svojem govoru na kampu mladih u Rumunjskoj. Migracija je podijelila Europu pa i Zapad na dva dijela, jer na Zapadu mnoge zemlje više nisu nacije

Komentara 144

DA
Day
15:57 01.08.2022.

Čuj ovog,Zorana,majstor epidemiologije ,postao strucnjak i za migracije,usvoji si 18 palestinaca i predaj radno mjesto afganistancu.

CR
CrniMax
16:37 01.08.2022.

ono sto Turci nisu uspjeli prije 400 godina a to je da pokore Europu i pomuslimane Europu to su uspjeli mislioci i tvorci ovog pokvarenog plana sa nasilnim migrantima, Europa propada i ukoliko ne dođe velikog plimnog vala koji cece očistit Europu, naši unuci je nece vise imati. Živjet ce u đamahiriji , vrijeme nam bespovratno curi.

Avatar sindrom mape z
sindrom mape z
16:02 01.08.2022.

Orban govori ono sto cca 85% stanovnika Europe misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?