Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8,5 kuna na 50 litara

Od utorka veće poskupljenje goriva: Najviše se diže cijena benzina

Od ponoći pala cijena goriva
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.02.2021.
u 22:06

Cijene goriva stalno se mijenjaju, no ovo bi, prema portalu, bilo treće veće poskupljenje u veljači

Na portalu Cijene goriva osvanula je neslužbena informacija da od utorka poskupljuje cijena goriva, gdje se najveće poskupljenje očekuje kod benzina, čija bi cijena od sutra mogla biti 8,5 kuna viša na 50 litara goriva.

Građani su ogorčeni ovim poskupljenjem, a mnogi su komentirali kako je ''ovo tek početak''. Drugi pak krive političare, govoreći kako ''treba poplaćati koronu i potres''.

NESLUŽBENO: - spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti SKUPLJI za 8,5 kuna - prosječni spremnik dizela mogao bi...

Objavljuje cijenegoriva.infoPonedjeljak, 22. veljače 2021.

Osim što bi se cijena benzina dizala 8,5 kuna na 50 litara goriva, kod dizela bi to bilo nešto manje - 6,5 kuna na istu količinu litara. Cijena ukapljenog naftnog plina (LPG-a) najmanje bi rasla, i to 3,5 kune na 30 litara.

Cijene goriva stalno se mijenjaju, no ovo bi, prema portalu, bilo treće veće poskupljenje u veljači.

Komentara 1

BU
Budni
08:36 23.02.2021.

Ma nije to zbog potresa i COVIDA, već se bliže lokalni izbori a tu je HDZ najjači!No ni ostali ne kaskaju jako za njima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije