Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO IH NOŽEM

Strava na Bačvicama: Goste i osoblje porezao po nogama, rukama...

Muškarac na Bačvicama nožem ozlijedio četiri osobe
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/6
19.07.2019.
u 10:27

Obračun se dogodio kod ulaza u ugostiteljski objekt na splitskim Bačvicama

Muškarac je u petak u noći kod ulaza u ugostiteljski objekt na splitskim Bačvicama nožem ozlijedio četvero ljudi. Policija je napadača uhitila i u tijeku je očevid.

"Jutros u 3.42 sati zaprimljena je dojava da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi ozlijeđena osoba. Policijski službenici upućeni su na mjesto događaja te je utvrđeno da su ozlijeđene četiri muške osobe kojima je pružena liječnička pomoć.

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell

Ubrzo su pronašli mušku osobu koja se dovodi u vezu s ozljeđivanjem, a kod koje je pronađen nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć zbog djelovanja spreja na oči.
O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju okolnosti događaja", izvijestili su iz PU splitsko dalmatinske. 

Neslužbeno, ozlijeđeni su članovi osoblja i strani gosti kojima je napadač nožem ozlijedio bedra, ruke, noge i trbuh.

Kako doznaje Slobodna, u sukobu je ozlijeđen pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti. Kao počinitelj uhićen je 42-godišnjak iz Splita. Prvo je došlo do svađe između 42-godišnjaka i policajca, a potom ga je ubo nožem. U daljnjem sukobu ozlijeđena su dva hrvatska državljanina u dobi od 37 i 35 godina i jedan državljanin Austrije (23).

Policajac je hitno operiran u KBC-u Split, gdje je i ostalima ozlijeđenima pružena liječnička pomoć.

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
07:26 19.07.2019.

Rastrojenost zbog poraza Hajduka. Od sinoć Splićani su se zaključali u stanove i ne promaljaju nos van zbog odmazde članova udruge Naš, Vaš, Njihov Hajduk. Svi su im krivi.

ME
medvedgrad
07:20 19.07.2019.

Nas Hajduk u akciji.

PR
prajdali100
07:18 19.07.2019.

Što se više događa u najlipšem gradu na svitu? Nikad više nasilja na Jadranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije