Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se župan

Kožić: Osobno sam bio na policiji, nisam počinio nikakvo kazneno djelo

Zaprešić: Plenković dao podršku Željku Turku i Stjepanu Kožić za drugi krug lokalnih izbora
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
22.10.2021.
u 12:22

Sve ove godine obnašam dužnost župana časno i pošteno, što su više puta potvrdili građani na izborima, napisao je

Jučer sam osobno bio u policiji i nije bilo nikakve potrebe da policija upada u moj dom i radi pretres, kako se netočno prenosi, i nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Ovako je reagirao župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić na informacije o tome da mu je policija upala u stambene i poslovne prostore, te je također rekao da se radi o politički motiviranom procesu s ciljem da ga se oblati u javnosti.

Priopćenje iz Ureda Župana prenosimo u cjelosti:

- Sve ove godine obnašam dužnost župana časno i pošteno, što su više puta potvrdili građani na izborima. To ću dokazati i u ovom slučaju jer nisam počinio nikakvo kazneno djelo. Jučer sam osobno bio u policiji i nije bilo nikakve potrebe da policija upada u moj dom i radi pretres, kako se netočno prenosi. 

S obzirom da je postupak u tijeku ne mogu iznositi više detalja. Međutim, ne mogu se oteti dojmu, s obzirom na količinu neistina koja se iznosi u medijima, da se radi o politički motiviranom procesu kojemu je jedini cilj da me oblati u javnosti i pred građanima. Vjerujem u institucije RH, vjerujem da će dobro odraditi svoj posao i siguran sam da ću dokazati svoju nevinost“, stoji u priopćenju. 

>> VIDEO Objavljujemo izjavu pet članova Znanstvenog savjeta: 'Ograđujemo se od izjava prof. Lauca'


 

Komentara 47

GO
goodbadugly
13:03 22.10.2021.

Nije hrvatska siromašna jer ima puno siromašnih, već je siromašna jer nemože nahraniti bogate.

HR
Hrabraja
12:53 22.10.2021.

Osim što ste častili svoju ekipu na račun građana, a sigurno nije prvi puta

BR
brzizestok
12:50 22.10.2021.

Nitko takvima nemože ništa, žive ko kraljevi, na našoj grbači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije