Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STJEPAN KOŽIĆ

Policija upala u kuću zagrebačkog župana: Službenom karticom častio liječnike u bolnici?

PIXSELL
22.10.2021.
u 11:36

Nakon što je policija Kožiću pretražila stan i izuzela dokumente koji su je zanimali on nije uhićen već će kaznena prijava protiv njega ići redovnim putem.

Po nalogu tužiteljstva policija je jučer pretražila stambene i poslovne prostore zagrebačkog župana Stjepana Kožića. Sumnjiči ga se za zloupotrebu položaja i ovlasti, trgovanje utjecajem i krivotvorenje isprave. 

Kako se neslužbeno doznaje riječ je o događaju s početka ove godine, kada je Kožić po izlasku iz bolnice odlučio naručiti catering za djelatnike bolnice, a sve kako bi im se zahvalio. Taj catering je koštao nekoliko tisuća kuna, a plaćen je službenom karticom županije. 

Nakon što je policija Kožiću pretražila stan i izuzela dokumente koji su je zanimali on nije uhićen već će kaznena prijava protiv njega ići redovnim putem.

Komentara 32

DU
Deleted user
11:40 22.10.2021.

Toliko godina, a...

Avatar anlaser
anlaser
11:47 22.10.2021.

Zabunom je dao službenu karticu umjesto svoje ?Čest slučaj u ovoj zemlji .

DU
Deleted user
12:27 22.10.2021.

Sve je to premreženo na sve strane ,treba toj "hobotnici" stati na vrat zauvijek ,samo tako možemo naprijed .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije