Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE UOPĆE SLOBODA?

Postalo je normalno da se više ne može parkirati pred svojom zgradom bez plaćanja za to pravo

Josip Regović/Pixsell
01.01.2022.
u 15:13

Nepatvorena sloboda predodređena je za sukob s ideološkim autokratizmom, osornim režimima, javnim mnijenjem, stoga se danas, linijom manjeg otpora, ostvaruje anonimno. Nema ziheraške slobode

Komentara 19

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
19:33 01.01.2022.

Parkiranje je način popunjavanja gradskih proračuna i nema veze sa slobodom. Ali bilo bi jako dobro da postoji i neki gradski referendum podržavaju li to građani ili ne. Odsustvo referenduma je podcjenjivanje građana s tezom da korumpirani političari jedini znajuu što je dobro za građane.

Avatar prvi
prvi
17:26 01.01.2022.

pa ako to parkirno mjesto nije tvoje vlasništvo u čemu je problem? neke zgrade imaju parkirna mjesta ili garaže u sklopu stana...

LO
lonicera
16:23 01.01.2022.

Moja sloboda prestaje tamo gdje počinje tuđa sloboda. To se tek trebamo naučiti ( i država i pojedinci).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?