Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list doznaje

Na Velebitu i krivolovci i bespravni graditelji, ali najveći problem su motoristi: Voze motore preko Vaganskog vrha i ugrožavaju živote planinara

07.10.2022.
u 19:04

Pri tom su maskirani jer imaju kacige, a istodobno nemaju registracije pa ih je teško uočiti, no dvojac iz Austrije i Njemačke prije oko mjesec dana je zapeo u Maloj Paklenici i uhvaćeni su, i kažnjeni su, i nažalost nisu jedini i sve to rade usprkos jasno istaknutim pravilima zaštite

Komentara 12

LU
lukarak
19:08 07.10.2022.

A zakaj mislite da su se pojavile sajle. Motori nisu za prirodu, nego za prometnice i sluzbene moto staze.

TH
Thufir
19:54 07.10.2022.

U državi u kojoj je sve do nedavno bilo dozvoljeno kupanje na izvoru Cetine, prirodnom fenomenu/dobru prve kategorije, kaj znači malo drkuljenja motorom po Velebitu? Kako je to naše (u prijevodu ničije), nema sajli, nema zakona i nema brige za entuzijaste svih vrsta koji se vode po onoj, "ideje naše, benzin vaš". Postavljanje sajli je teži kriminal i daleko preteška kazna za uništavanje šume i šumskog puta, ali ne treba se čuditi kad u državi u kojoj svak radi ono što hoće, pojedinci na kraju uzmu pravdu u svoje ruke. Kad dođe do toga, razum je obično već daleko od nas, a onda se događaju s...a druge vrste.

Avatar kenshi
kenshi
20:15 07.10.2022.

Posvuda motorizirani divljaci, na cestama, na nogostupu, na pješačkim zonama i sada u šumama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?