Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi prosvjed

Mladež HDZ-a poručila premijeru Milanoviću: Vi dont trast ju!

mladi hdz,prosvjed,portal (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
11.04.2013.
u 14:55

I ovaj put donesen je ''poklon'' Zoranu Milanoviću, a riječ je o transparentu kojim je premijeru, Vesni Pusić i Slavku Liniću poručeno: ''Vi dont trast ju''.

 

Mladež Hrvatske demokratske zajednice (MHDZ) prosvjedovala je danas ispred Vlade RH na Markovu trgu u Zagrebu. I ovaj put donesen je ''poklon'' Zoranu Milanoviću, a riječ je o transparentu kojim je premijeru, Vesni Pusić i Slavku Liniću poručeno: ''Vi dont trast ju''.

– Mladež HDZ-a odlučila je darovati premijera dječjom dudom kao podsjetnik da se ne ponaša kao razmaženo derište te lizalicama da se zasladi kada ga uhvati kriza i padne mu šećer – priopćili su mladi najjače oporbene stranke koji kažu da su novi prosvjed potaknuli premijerovi ''ispadi u Saboru i njegovo demonstrativno napuštanje sabornice".

>>Milanović: Griješili smo, ministri moraju doći na aktualni sat

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije