Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera pedofilija

Mještanin: Uvjeren sam da su mu ovo smjestili neki od roditelja

privodjenje,uhicen,nastavnik pedofil,slavonski brod (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
02.03.2013.
u 08:05

Sve je više onih koji misle da se 49-godišnjem nastavniku osumnjičenom za spolno zlostavljanje sedmero djece – podmeće

Sve je više mještana koji staju u obranu 49-godišnjeg nastavnika hrvatskog jezika u jednoj brodskoj osnovnoj školi, pritvorenog zbog sumnje da je spolno iskorištavao sedmero djece u dobi od jedanaest do trinaest godina. Prema kazivanju mještana, osumnjičeni i pritvoreni 49-godišnjak vrlo je cijenjen u njihovu kraju pa oni ne isključuju mogućnost i da je riječ o nečijoj osveti iz nekih drugih razloga.

– Uvjeren sam da su mu sve ovo smjestili neki od roditelja kojima očito ne odgovara što se nastavnik namjerava kandidirati za ravnatelja škole. Najbolji su primjer najnovije optužbe o tome kako je u svlačionici skrivenom kamerom snimao učenice. Te su kamere u školi postavljene davno prije, ali ne kako bi se njima snimale učenice nego da bi se spriječile krađe – tvrdi jedan mještanin. Stjepan Mirković, v.d. načelnika općine u kojoj je škola u kojoj je bio zaposlen nastavnik, također je šokiran viješću o pritvaranju uglednog profesora koji je godinama bio angažiran u pripremanju i organiziranju brojnih kulturnih priredbi.

– Dugo poznajem tog nastavnika koji se pokazao kao vrlo dobar pedagog. Svojim uspjesima na Lidranu podigao je rejting naše škole i mjesta. Dosad sam o njegovu radu čuo samo riječi hvale. Svi smo u šoku zbog ovih napisa o navodnom spolnom zlostavljanju – istaknuo je Stjepan Mirković.

>>Učitelj skrivenom kamerom snimao curice u svlačionici

Komentara 66

Avatar dariodario551
dariodario551
08:46 02.03.2013.

Ma dobro :kamere su postavljene davno ,jer su se događale krađe i otuđivanje predmeta,,ali dobro su nam došle da se malo našalimo . Zbog njega i njegove loše ocjene,moj sinek ni mogao upisati odgovarajuću školu. Prokleti nastavnik

IS
istinaipravda
11:02 02.03.2013.

roditelj je sam odlucivao da li zeli dijete ukljuciti ili ne. Ja bih prije rekla kako je neobrazovan.

MA
marabubamara
08:45 02.03.2013.

I samo postavljanje kamera u svlacionicu je pedofilija jer se tu djeca presvlace, uostalom valjda djeca znadu bolje nego neki mjestani nego neki mjestani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije