Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmićivanje novinara

MIP jednoglasno donio odluku o skidanju imuniteta Franji Luciću

Franjo Lucić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
08.08.2017.
u 11:05

Zahtjev za skidanje imuniteta HDZ-ovom zastupniku uputilo je Državno odvjetništvo

MIP je danas u zgradi Sabora na 27. sjednici Mandatno-imunitetnoga povjerenstva donio odluku o skidanju imuniteta HDZ-ovom zastupniku Franji Luciću.

Zahtjev je podržan sa šest glasova za.

Zahtjev za skidanje imuniteta HDZ-ovom zastupniku uputilo je Državno odvjetništvo.

Faksimil Državnog odvjetništva objavio je zastupnik Ivan Pernar, a u njemu stoji da skidanje imuniteta Luciću traže zbog osnovane sumnje da je htio podmititi novinara Dragu Hedla.

Komentara 29

CA
carlo20
11:33 08.08.2017.

Nevjerojatno kako DORH brzo reagira na konstrukcije novinara koji radi za Pavića koji pak iza sebe ima afere kamensko, kobilje mlijeko, kriminalnu privatizaciju Slobodne Dalmacije itd. Gdje je DORH u Pavićevim aferama? Zašto ga štiti? Gdje je DORH kada mediji pišu i iznose dokumente o kriminalu u Gunji pod pokroviteljstvom Mrak Taritaš, hoće li DORH ikada zatražiti da njoj skinu imunitet? Gdje je DORH kada im u ured uđe poduzetni Zlatko Zdunić koji opisuje kakve je kriminalne radnje radio za SDP tajkuna Kodrića i Krešu Beljaka u Samoboru? Što je si istragama oko braće Milanović, Jakovine, Zmajlovića, Kotromanovića? Uskok ne dira i ignorira kaznene prijave, svjedoke, dokumentaciju, medijska pisanja protiv njih jer uskok dijeli njihov svjetonazor. Kod drugih političara s desnice i otpadnika s ljevice, uskok reagira i na najbanalniju kaznenu prijavu i pisanja partijskih medija. USKOK samo reagira kada ljevičarski mediji i crveni populisti upiru prstom u nekog desničara ili nekog otpadnika s ljevice. USKOK je očito politički obojena institucija koja selektivno radi svoj posao. Plenkoviću, nisam vam dao glas da na čeli DORHa držite Milanovićeve sluge koje štite sdp muljatore i obračunavaju se samo s onima koji su partiji trn u oku. Plenkoviću, ekipu koju sam nabrojao samo čeka da i vas uništi, otvorite oči premijeru. Ovog korisnog idiota Lucića koji je naivno upao u njihove spletke partijski mediji i DORH koriste da naštete vladi, cilj im nije Lucić, već vi premijeru.

AL
alf
11:17 08.08.2017.

Nasao je doista vrijednog "novinara" da ga podmiti.

AR
Artukovic
09:38 08.08.2017.

Naravno da ce mu skinuti imunitet.Pa ipak je povjerenstvo sastavljeno od crvenih kmera.Pernaru za istu stvar npr.nisu skinuli imunitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije