Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ubojstva

Mate se ozlijedio jer je pijan pao

vukelic
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
11.09.2014.
u 18:08

Član obitelji Vukelić koji se javio redakciji tvrdi da je Mate Vukelić godinama zlostavljao obitelj, no oni to nisu prijavljivali policiji

– Nije istina da je Milan Vukelić (61) izazivao brata Matu (53). A još je manje istina da ga je fizički napao, nakon čega ga je Mate ubio – kaže član obitelji Vukelić, koji se javio redakciji, no želio je ostati anoniman. Mate Vukelić sumnjiči se da je usmrtio brata Milana, ispalivši mu najmanje pet hitaca u prsa, a neslužbeno se moglo čuti da ga je ubio nakon što ga je Milan napao. Kao dokaz da je napadnut, Mate je pred suca istrage doveden sa zamotanom glavom, no član obitelji koji se javio Večernjem listu tvrdi da je Mate Vukelić imao problema s alkoholom.

– On je i tog jutra bio pijan te je pao preko kamenog zida. Tako je ozlijedio glavu, a ne u obračunu s bratom – kaže naš sugovornik. Dodaje i da je Mate, bivši policajac, godinama zlostavljao svoju obitelj, najprije pokojne roditelje. Oca je, tvrdi naš sugovornik, fizički napadao, zbog čega otac s njime nije razgovarao do smrti. No unatoč svemu, ostavio mu je dio zemlje na obiteljskom imanju. To Mati nije bilo dovoljno. Bio je ljubomoran na brata, kojem su roditelji ostavili kuću, a kako bi ga smirio, brat mu je prepisao dio svoje imovine. Matina bijesa nisu bile pošteđene ni sestre koje žive u Zagrebu, a kada su dolazile u Liku u posjet, znalo se dogoditi da Mate puca u zrak iz puške te da im prijeti.

– Ništa od svega toga nismo prijavljivali policiji jer je Mate radio u policiji – kaže naš sugovornik. Obitelj Vukelić želi da se sazna prava istina i da pravda bude zadovoljena. Znaju da je Milan pokušao pobjeći Mati, skriti se, no nije uspio. – Sve smo mu praštali, nismo mu htjeli raditi probleme. A Milan je jako volio svoju Liku, govorio je da mu je tamo najljepše. Eto, sad je tamo zauvijek – zaključuje naš sugovornik.

>> Vukeliću određen pritvor: Ubio brata jer ga je izudarao po glavi?

Komentara 5

DU
Deleted user
18:16 11.09.2014.

Zar se ne zna u tak malim mjestima da neko terorizira obitelj i puca kad je loše volje. Hej, policijo kako posao?

SW
swic
17:37 11.09.2014.

Neki cudni ljudi ! U cudnom vremenu .

V1
v12345
22:14 11.09.2014.

svaka čast tome članu jer govori istinu a ima toga hoooooo ho još

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije