Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljubav preko žice: Na lažnu ljubav potrošio 170.000 kuna

zan-telefon-txt.jpg
import
01.12.2006.
u 17:47

Muškarac bez žene je kao veseli mrtvac! Ima nešto u toj usporedbi jer život je htio da nam 36-godišnji Varaždinac upravo "Kod veselog mrtvaca" ispriča priču o traženju "žene njegova života" i neostvarenoj ljubavi.

- Kada se prevali trideseta, nije lako bez žene. Panika me hvatala pa sam slamku spasa pronašao u TV-oglasu agencije Vezafon, koja nudi posredovanje u traženju bračnih partnera. Bilo je to uoči lanjske Nove godine. Zapisao sam 060-312-123 i odmah nazvao. Operaterki sam dao sve svoje podatke. Javio sam se iz očaja, činilo mi se da si na drugi način ne mogu naći srodnu dušu. Samo pola godine kasnije ostao sam bez novca, a ženu nisam našao - prisjeća se Varaždinac.

Nekih posebnih zahtjeva nije imao. Bilo mu je bitno samo da je s područja sjeverozapadne Hrvatske, "da je poštena i dobre duše". Izgled mu nije bio bitan.

Kao iz snova
- Sve je krenulo kako sam u snovima zamišljao. Operaterka me povezivala sa ženom koja mi se predstavila kao Štefica Š. iz Varaždina. Bila je ugodna i mislio sam da sam našao srodnu dušu. Telefonski ljubavni susreti bili su sve češći i duži. Čuli smo se više puta na dan, a moji telefonski računi bili su se između 9000 i 20.000 kuna mjesečno. Razgovarali smo o svemu i svačemu, od ljubavi do posla - otkriva od ljubavi slijep gospodin.

Strastveni pogledi
Dugo mu je trebalo da dogovori prvi susret. Bilo je to u Zagrebu u rano jutro. Fizičkih kontakata nije bilo. Samo poneki "strastveni" i nemirni pogled. Tako je bilo i na ostalim susretima.
- Uvijek smo se sastajali rano jutro ili kasno navečer u Zagrebu. Bio sam zaveden. Ništa mi nije bilo sumnjivo pa ni kad mi je rekla da ima problema sa štitnjačom, da mora na liječenje za koje nema novca. Tražila je da joj dam 40.000 kuna. Nisam imao, no želio sam joj pomoći. Zadužio sam se i u više navrata joj davao desetke tisuća kuna - kaže.

Otrežnjenje
- U gotovini i na telefonskim računima na nju sam potrošio oko 170.000 kuna. Umjesto ljubavi i zahvalnosti, od početka lipnja ona mi se više ne javlja. Tek tada sam shvatio da sam ostao bez novca, a ženu svoga života nikad nisam ni imao - priznaje mladi Varaždinac.

Razočaran u ljubavi i bez novca u džepu, kreće u potragu. Ali rezultata nema. Od Štefice Š. ni traga ni glasa. Nema sliku, a nema je ni u telefonskom imeniku.


Povrijedio sam obitelj

- Došao sam u sukob s obitelji. Otac samo što me nije izbacio iz kuće. Tijekom jeseni prebolio sam neostvarenu ljubav. Nije mi do novca. Platit ću račune i vrati dugove. Žao mi je što sam povrijedio obitelj. Ispao sam naivčina i neka moja priča bude opomena svima onima koji ljubav traže tamo gdje je nema - zaključio je Varaždinac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije