Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzeta mu lovačka puška

Kod Sukošana iz vatrenog oružja ubio zeca i ostavio ga: Dobio kaznenu prijavu

zec
Foto: Getty Images
1/2
02.01.2024.
u 10:47

Muškarca (43) se sumnjiči da je iz vatrenog oružja odstrijelio divljač koju je ostavio na mjestu događaja nakon čega se udaljio

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za protuzakoniti lov i ribolov. Naime, sumnjiči ga se da je u četvrtak 28. prosinca 2023. godine oko 22.30 sati, na širem području Sukošana, iz vatrenog oružja odstrijelio divljač (zeca), koju je ostavio na mjestu događaja nakon čega se udaljio.

Na mjestu događaja obavljen je očevid te je lešinu divljači preuzela odgovorna osoba lovačkog društva. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga nadležnog suda u Zadru, izvršena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojeg koristi 43-godišnjak kojom prilikom je od njega oduzeta lovačka puška.

VEZANI ČLANCI:

- Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, dok se nadležnom sudu u Zadru podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - istaknula je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

VIDEO Potres i tsunami poharali Japan: Snimka iz zraka otkriva razmjere katastrofe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije