Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZAK HRVATSKE U SCHENGEN

Kako je tekla intenzivna politička akcija: Plenković u finišu pridobio Nizozemce i smirio Švedsku

10.12.2022.
u 08:37

Dvije su situacije obilježile političku akciju. Prva je notorna činjenica da su europski lideri iz redova pučana podržavali Hrvatsku. Druga situacija je da Plenković jako dobro poznaje sve te lidere, ali i oni njega

Komentara 23

SS
simpatican.simpa
10:11 11.12.2022.

Uporno se neuspjesi, pljačke prezentiraju kao veliki uspjesi, a sve je unaprijed dogovoreno i riješeno. EU elita je inzistirala na Pelješkom mostu, mi to ne bi NIKAD napravili, bilo je nekoliko pokušaja i sve smo uništili i opljačkali. Pelješki mostst je bio uvertira, logički slijed za Schengen i samo dokazuje da BIH nikad neće u EU. Naš Andrej je više nego vrijedan EU birokrat koji poslušno radi za EU interese, dobio je opciju unlimited , pravni imunitet, toleriraju mu kriminal i pljačke dok ne izvrši zadatak i dobije keksić kao nagradu , a možda ga i kazne, kao Sanadera.

DU
Deleted user
10:41 10.12.2022.

Zašto se opet Andrejevi promašaji prikazuju kao uspjesi i to ni više ni manje nego kao dalićevski?

PH
Petarstijena-HR
08:57 10.12.2022.

Treba vojsku EU na vanjske granice i na more poslati,sve zemlje trebaju dati po 5000 vojnika za vanjsku granicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?