Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jeste li znali kako pametnim odabirom možete ostvariti maksimalne uštede?

Gorenje
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
02.10.2015.
u 08:00

Uz A+++ tražite više, tražite Gorenje

Otvorite vrata svoje obitelji za dva nova člana koja će olakšati vaše svakodnevne brige o rublju i koje razumiju vaš tempo, Gorenje perilice i sušilice rublja. Osim što će biti novi najbolji prijatelj vašeg rublja, bit će i prijatelj vašeg kućnog budžeta budući da ih krasi odlična energetska učinkovitost koja ide sve do A+++ razreda. Dodatno, svojim jedinstvenim dizajnom uklopit će se u svaku kupaonicu.

Obitelj po vašoj mjeri
Dopustite Gorenje perilicama i sušilicama rublja da postanu novi članovi vaše obitelji. Pomno ih odaberite i prilagodite svojim potrebama. Ovisno o veličini vaše obitelji odaberite uređaje odgovarajućeg kapaciteta od 6 do 9 kilograma kako biste mogli maksimalno iskoristiti njihov obujam. U Gorenje perilicama rublja senzor TotalWeight Control automatski će prepoznati količinu rublja koju ste stavili u bubanj i tome će prilagoditi potrošnju vode, električne energije i trajanje ciklusa pranja. Ako ćete uz perilicu rublja koristiti i sušilicu, pripazite na broj okretaja centrifuge koji bi u tom slučaju trebao biti minimalno 1.000 okretaja u minuti, jer što je veći broj okretaja, preostala vlaga u rublju je manja. Veliki broj programa osigurat će prilagodbu uređaja za pranje i sušenje različitih vrsta tkanina.

A+++ i više
Novi članovi vaše obitelji pazit će i na kućni budžet. Čak 85% perilica rublja Gorenje nalazi se u energetskom razredu A+++, što donosi značajne uštede za vaš novčanik. Odabirom SensoCare funkcija rad perilice rublja prilagođava se vašim potrebama i stilu života. Uz pomoć funkcije TimeCare skratite vrijeme pranja rublja do 42%, EcoCare donosi dodatne uštede energije do 57%, a AllergyCare će se pobrinuti za vašu nježnu kožu uz bolje ispiranje do 49%, te ukloniti moguće alergene iz rublja. Posebne StainExpert funkcije uklonit će i najtvrdokornije mrlje od voća, vina, kave ili čokolade bez dodavanja specijalnih deterdženata, a dug, pouzdan i tiši rad perilice omogućit će Inverter PowerDrive motor.

Pronađite svoj Gorenje kućanski uređaj A+++ energetske učinkovitosti koji daje još više!

Osim perilica, na vaš kućni budžet pazit će i Gorenje sušilice rublja koje su iz energetskog razreda B prešle su u A+++ zahvaljujući naprednoj tehnologiji toplinske pumpe koja donosi uštede do 63% energije. Osim što su štedljive, savršeno su nježne prema rublju, a GentleCare način sušenja i posebni programi omogućavaju blago sušenje čak i najosjetljivije odjeće od svile i vune te donjeg rublja. Inovativne karakteristike Gorenje sušilica rublja IonTech ionizator zraka i prostran bubanj kapaciteta do 9 kg omogućit će da osušeno rublje bude svježe te spriječiti gužvanje i ukloniti alergene. SteamTech funkcija djelovanja pare prisutna kod određenih modela gotovo da će eliminirati potrebu za glačanjem.

Gorenje uređaji prijatelj su vaše svakodnevice. Privlačan dizajn i superiorna izvedba čine ih vašim saveznicima u svakodnevnim obavezama, osiguravajući vam više slobodnog vremena i mogućnosti za lakši život.

Saznajte više na www.gorenje.hr

Želite prijaviti greške?