Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.01.2024. u 10:05

Grmoja i Troskot u maniri kakvog cara apsoluta imaju spremnu i optužnicu i presudu pa mrtvi-hladni zazivaju "100 godina zatvora" za direktora Fortenove

Komentara 16

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:43 09.01.2024.

Grmoja je duboko neozbiljna osoba bez trunke građanske kulture ili odgoja. Sjećam se da sam mu pokušao dati ozbiljna pitanja preko tvitera. Sasvim uljuđena kritična pitanja jednoga građana koji se brine ako se Mostu da opet glas na izborima, tko garantira da opet neće srušiti sami svoju vladu. I dali je to bio bijeg od odgovornosti kada su imali šansu nešto učiniti a ne kao opozicija samo docirati. Njegov odgovor je bila salva uvreda. Tako čovjek komunicira sa običnim građanima biračima. I naravno pitanje je, što ga je nagonilo da šteti hrvatskoj industriji i pogoduje mađarskoj? On legalista nije to je fakt. Nitko tko je legalista podmeće svima i svemu bez dokaza i onda sudi tim istim osobama i to po običaju pun nestaloženog bijesa i mržnje.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
11:25 09.01.2024.

Zašto bi osoba kojoj su vlastiti sugrađani dali crveni karton trebao dobiti toliko medijskog prostora u HR za laprdanje u najvećem broju slučajeva bez ikakvog valjanog argumenta ?

AB
abcabc
11:43 09.01.2024.

Grmoja pripremi toplu piđamu trebat će ti kad te smjeste tamo gdje toliko želiš u zatvor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije