Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štitio je putnike?!

Izbacio putnicu s leta jer je njezina košulja previše otkrivala: 'Ovo je gnjusno!'

ilustracija
Foto: Getty Images
29.01.2020.
u 17:34

Sada svojom objavom i iskustvom želi potaknuti i druge žene da progovore o neprimjerenom ponašanju prema njima i izvršiti pritisak na diskriminatornu avio kompaniju.

Još jedna skandal povezan s ponižavanjem putnika potresa avio kompaniju United Airlines. Naime, putnica Andrea Worldwide pokušala se ukrcati na let iz Denvera, ali zaposlenik prijevoznika zabranio joj je da uđe u avion zbog neprimjerene odjeće.

Konkretno, problem je bio u preuskoj košulji, a nakon kraće prepirke kabinsko osoblje ipak joj je dopustilo ukrcaj na let. Svoje iskustvo ponižena i uzrujana žena podjelila je na svom Facebook profilu gdje je uz fotografiju 'neprimjerene košulje' napisala da je vrijeme da žene zauzmu stav i progovore o problemima s kojima se susreću.

- Nakon 20 minuta čekanja da se ukrcam na let pristupila mi je jedna od stjuardesa i kazala kako moja košulja previše otkriva, a muški zaposlenik osjetio je potrebu da mi zabrani ulazak u avion kako bi zaštitio druge putnike - navela je u objavi i napisala da oko vrata također imala velik šal koji je prekrivao spornu košulju.

Nakon čekanja te nelagode koju je proživljavala, Andrea je ipak puštena u avion, ali incident joj je pokvario putovanje. Sada svojom objavom i iskustvom želi potkanuti i druge žene da progovore o neprimjerenom ponašanju prema njima i izvršiti pritisak na diskriminatornu avio kompaniju.

 

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:02 29.01.2020.

Taliban airways

DO
domolub
18:33 29.01.2020.

pa da trebala je biti do nosa umotana ko još neke žene iz zemalja

MA
marek1000
19:52 29.01.2020.

Ha,ha.. Pederi se sablaznili zbog ženske sise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije