Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Ivan Drmić priveden u BiH zbog vožnje ukradenog automobila

'28.11.2011., Zagreb - Na Zupanijskom sudu pocelo je sudjenje za slucaj podmicivanja Vrhovnog suda, a optuzeni su Drago Tadic, Bozica Cavar Tadic, Ivan Drmic i Sanja Marketic. Ivan Drmic. Photo: Marko
Marko Lukunić/PIXSELL
06.11.2012.
u 16:58

Morao sam čekati da dam izjavu u svojstvu svjedoka – kaže Drmić koji je u policiji proveo više od pet sati

Saborski zastupnik HDSSB-a Ivan Drmić proveo je noć u pritvoru u Mrkonjić Gradu. Naime, oko ponoći, pri rutinskoj kontroli Audija A6 đakovačkih oznaka koji je vozio, bosanskohercegovačka je policija utvrdila da je riječ o ukradenu vozilu za kojim je tragao Interpol! Uza sebe je imao diplomatsku putovnicu RH, no dežurni tužitelj naložio je da ga se uhiti.

– Otišli smo u policijsku stanicu gdje su ponovno provjerili i gdje im se opet pokazalo da je automobil ukraden i da se za njim traga od 2008. Morao sam čekati da dam izjavu u svojstvu svjedoka – kaže Drmić koji je u policiji proveo više od pet sati. Od 1 sat u noći do 6 ujutro pio je s njima, kaže, kavu, kada su došli iz konzulata RH u Banjoj Luci. Nakon potpisivanja izjave pušten je na slobodu, a automobil je zadržan. Audija iz 2007. kupio je, kaže, u Osijeku prije tri mjeseca. Podigao je kredit od 18.500 eura, platio s računa, otišao u policijsku postaju Đakovo prijaviti automobil, izvadio je vlasnički list, registrirao vozilo...

– Bio sam prije 10 dana s njim u Briselu, išao sam već tim vozilom u BiH i jučer nakon povratka iz posjeta Branimiru Glavašu u zatvoru u Mostaru policija kaže da je auto ukraden. Pitam se i ja kako je to moguće? – kaže Drmić koji je u policiji naveo i da je automobil kupio od jednog poduzeća u čijem je vlasništvu bio tri godine. Automobil je, tako su mu rekli, ukraden u Njemačkoj.

HDSSB-ova zastupnika Ivana Drmića privela je jučer navečer prometna policija Republike Srpske zbog vožnje ukradenog auta. Vijest nam je potvrđena u hrvatskom ministarstvu vanjskih poslova. Drmić je priveden na utvrđivanje identiteta nakon što se policajcima legitimirao diplomatskom putovnicom, a tijekom postupka, kako doznajemo, nije tražio konzularnu pomoć. Nakon što je saslušan, Drmić je pušten a sporni automobil je zadrža

HDSSB-ova zastupnika Ivana Drmića privela je jučer navečer prometna policija Republike Srpske zbog vožnje ukradenog auta. Vijest je Večernjem listu potvrđena u hrvatskom ministarstvu vanjskih poslova.

 

Drmić je priveden na utvrđivanje identiteta nakon što se policajcima legitimirao diplomatskom putovnicom, a tijekom postupka, kako doznajemo, nije tražio konzularnu pomoć. Nakon što je saslušan, Drmić je pušten a sporni automobil je zadržan.

Ključne riječi

Komentara 74

Avatar gadogadni
gadogadni
19:03 06.11.2012.

Baš tak Lopov, ode se do stanice za tehnički, pogleda se snimak tehničkog pregleda (to se sad radi u svim stanicama,bez izuzetka) i vidi se čovjek kojem nije dobra dioptrija i kojem je promaknuo broj šasije...i onda ptičice pjevaju....a zastupnici donose moralno ispravne odluke...jel tako Drmiću???

Avatar Svećenik
Svećenik
19:03 06.11.2012.

kupio ga je za par tisuća EURA i nije mu bilo ništa sumnjivo. Uistinu, ako je kod njega pet godina, gdje ga je registrirao cijelo to vrijeme, dok ga je Interpol vodio kao ukradenoga, a MUP kupio informatičke opreme za 118.000.000 kn od Kinga. Valjda da love nepočudne komentatore po internetu, a ni Iskrica nije nepopularna.

Avatar future Gohan
future Gohan
18:18 06.11.2012.

jel i taj bil u HDZu?! Vuk mijenja dlaku, ali čud ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije