Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆENI POŽARI

HEP ima dobru vijest za sve potrošače iz Splita i okolice

Požar - Žrnovnica
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.07.2017.
u 17:25

Zbog izvanrednog stanja, HEP moli za razumijevanje sve potrošače koji imaju teškoća u opskrbi električnom energijom

HEP je u srijedu priopćio da će se do kraja dana normalizirati opskrba na 10-kilovoltnom naponu za gotovo sve potrošače na području Splita i okolice koji zbog požara do 15 sati još nisu imali električnu energiju, a normalizacija opskrbe električnom energijom svih potrošača očekuje se večeras.

Na područjima koja su bila zahvaćena požarom u okolici Splita radnici HEP - Operatora distribucijskog sustava Elektrodalmacije Split čine sve kako bi popravili elektroenergetsku mrežu, u što su uključene ekipe HEP - Operatora distribucijskog sustava iz Splita, Sinja, Trogira, Imotskog, Omiša, Makarske i Vrgorca, ističe HEP u priopćenju o opskrbi električnom energijom na području Splitsko-dalmatinske županije u srijedu u 15,30 sati.

Zbog izvanrednog stanja, HEP moli za razumijevanje sve potrošače koji imaju teškoća u opskrbi električnom energijom.

Požar - Žrnovnica
1/14

 

Komentara 2

PH
Petarstijena-HR
18:11 19.07.2017.

Sve je laž!!!!Požar nije nitko zaustavio.Požar se sam zaustavio nakon što je došao do četverotračne brze ceste Solin-Klis, te do asfaltiranih ulica i betonskih zidova splitske četvrti Kila, gdje su POS stanovi.Vatrogasni sustav se kompletno raspao na samome početku, teee nije bilo nikakve organizirane obrane, kordinacije između državnih službi!!!Sve se možete uvjeriti i pregledom snimaka iz zraka, možete vidjeti da se vatra širila po ravnome terenu nekoliko kilometara, i da je nitko nije zaustavlja dok nije došla do četverotračne ceste Solin-Klis...Sve je laž-treba ih sve smjeniti-građani "glavešine " plaćaju za nerad!!!Ovo širite dalje!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije