Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJETET

HDZ-ov Karlo Ressler poklonio se žrtvama komunizma u Bleiburgu

Karlo Ressler
Foto: Facebook
17.05.2019.
u 18:59

Mladi HDZ-ov kandidat za izbore poklonio se žrtvama komunističkog režima sukladno, kako kaže, općecivilizacijskim vrijednostima

Nositelj HDZ-ove liste na izborima za Europski parlament Karlo Ressler u petak je položio vijenac i zapalio svijeću kod Spomen-obilježja na Bleiburškom polju, istaknuvši kako odaje počast tisućama žrtava komunističkog režima, razoružanim vojnicima i hrvatskim civilima koji su u poraću likvidirani bez suđenja, iz mržnje i iz osvete.

"Odajem počast žrtvama Bleiburga i Križnog puta, jedne od najvećih tragedija u povijesti hrvatskog naroda, tisućama žrtava komunističkog režima, razoružanim vojnicima i hrvatskim civilima koji su u poraću likvidirani bez suđenja, iz mržnje i iz osvete.

Sukladno općecivilizacijskim i europskim vrijednostima, njegujemo kulturu sjećanja na sve žrtve te osuđujemo zločine svih totalitarnih i nedemokratskih sustava, koji su prošlog stoljeća u Hrvatskoj i cijeloj Europi prouzročili tragična stradanja, progone i masovna ubojstva političkih neistomišljenika", napisao je Ressler na svome Facebook profilu, a poruka je objavljana i na službenim internetskim stranicama HDZ-a. 

Uljanik d.d. ide u stečaj

Ključne riječi

Komentara 48

NE
Neo001
21:29 17.05.2019.

Normalan čovjek koji se išao pokloniti žrtvama titovih krvnika, samo degenerici i nakaze mogu uzdizati najvećeg zločinca europe nakon rata i njegove monstrume koji su mogli raditi takve zločine.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
00:55 18.05.2019.

Svaki pravi domoljub se treba pokloniti zrtvama bar jednom u zivotu!!! Sam, u grupi, petak , subota, ponedjeljak nebitno!

NA
NasaSenkica
21:15 17.05.2019.

Karlo pametan si i bez obzira na jugo platformu kojoj ovaj portal daje prednost, imas glas moje obitelji.Ovi sto pljuju po tebi su u teskoj manjini a istinu nece sprijeciti da ugleda svjetlo dana. Jedino istina moze ujediniti hrvatski napaceni narod a ona je ponekad bolna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije