Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatarnica obranjena

Građani savladali pljačkaše i zadržali ih do dolaska policije

zlatarna maric
Davor Višnjić/Pixsell
17.07.2012.
u 20:40

Dvojica počinitelja opljačkali su danas u 18 i 16 sati. zlatarnu u Ninskoj 3. Počinitelje je uhitila policija.

Dvojica pljačkaša uhićena su danas oko 18.16 sati, nakon što su pokušala opljačkati zlatarnicu u Sesvetama u Ninskoj ulici.

Ušli su unutra te od zaposlenice zatražili da im preda zlato, nakon čega su pokušali pobjeći. No, savladali su ih građani i zadržali do dolaska policije. 

Razbojnici su privedeni u policijsku postaju na obradu.

 

Komentara 13

BA
bandido
21:14 17.07.2012.

Mind your own business pucanstvo...

KR
krka
21:28 17.07.2012.

I pokojni Golik je spašaval lovu od banke pak zaradil ubojiti metak. Danas ga nema, a pohlepna banka cijedi građanima zadnje kune.Dobil 2 kubika zemlje na sebe i ulicu u Zagrebu. Hoću reči, malo sutra, još im otvaram vrata a ne da branim tuđu hrpu love i zaradim rafal. Dečki uzimaju tam di ima, ja taj nisam.

BI
bilikamen
22:33 17.07.2012.

..................a što ih nisu 0odma ubili? ovako će ih Hr. Policija pomilovati i pustiti na slobodu uz ujamčevinu od 5 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije