Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kome će više pomrsiti račune, Bidenu ili Trumpu

Kandidat Libertarijanaca Chase Oliver je gej koji se zalaže za posjedovanje oružja i legalizaciju pobačaja

Chase Oliver
Reuters
29.05.2024.
u 18:39

LP je od 1970. kada je osnovan redovito treća stranka na predsjedničkim izborima čiji kandidat u pravilu osvoji između 1 i 4 posto glasova na nacionalnoj razini. Praktički nakon svakih izbora ona velika stranka koja izgubi optužuje LP da odvlači birače i tako pomaže onoj strani koja je pobijedila

Komentara 1

DU
Deleted user
19:54 31.05.2024.

"Zalaganje za posjedovanje oružja" je floskula ovog članka i samog Chase-a, jer je to pravo amerima zacementirano u 2. amandmanu ustava. Dakle, samo demagogija. Pravo na pobačaj je direktno iz demokratske kuhinje, gdje je Chase i započeo svoju "aktivističku" karijeru. Vidim da je i do sada osvojio cca 2% glasova na raznim izborima, tako da vjerujem da će i sada biti isto, ako ne i gore. Uglavnom, kako bi ameri i briti rekli: "nothing to write home about".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije