Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE POHVALE

Svaka čast ovom učeniku, njegov potez oduševio i policiju: 'Kod nas je koverta s novcem, neka se vlasnik javi'

Euro - nova službena valuta u Republici Hrvatskoj
Davor Puklavec/PIXSELL
29.05.2024.
u 12:22

Učenik je tijekom terenske nastave na ulici u Trogiru pronašao kuvertu s novcima. On taj novac nije uzeo, već ga je dao učiteljici koja je onda odmah obavijestila policiju

Učenik jedne škole oduševio je čak i trogirske policajce koji su podijelili što se dogodilo ovog utorka. Naime, kako su objavili, učenik je tijekom terenske nastave na ulici u Trogiru pronašao kuvertu s novcem. On taj novac nije uzeo, već ga je dao učiteljici koja je onda odmah obavijestila policiju. 

- Koverta je pohranjena u Policijskoj postaji Trogir, te pozivamo vlasnika izgubljenog novca da dođe u policijsku postaju i preuzme ga - objavila je policija, dodavši:

''Želimo iskoristiti priliku i pohvaliti postupak savjesnog dječaka koji se iskazao dobrotom i poštenjem, a sve kako bi pokušao izgubljeni novac vratiti vlasniku''.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija o propucanom autu: 'Djelatnik kluba je prijavio oštećenje. Molimo građane da se jave ako imaju informacije'


 
Ključne riječi

Komentara 2

DI
dirigenti
13:06 29.05.2024.

Kako se ispostavilo, čovjek koji je izgubio novce je otac dječaka s posebnim potrebama za što su novci i bili.... Kad pomisliš "briga me, uzet ću sebi"...

CH
chemica
13:03 29.05.2024.

Eto, tako bi se na primjeru ovog mladog čovjeka poštenju mogla podučiti i ženica onog jednog HDZ-ovog župana koja je pronađene novce ukrala. Nego, a jel provela makar sekunde u zatvoru? Nije, ko ni Bane? Nemoguće! Zato nam sada njen mužić glumi nacionalnu moralnu vertikalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije