Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ POGINUO

FOTO Strašni prizori s mjesta sudara auta i autobusa, više od 30 ozlijeđenih: 'Vozio je tetu na aerodrom, bio je umoran...'

Mladenovac: U sudaru autobusa i auta poginuo vozač automobila, više od 35 osoba ozlijeđeno
Foto: M.M.
1/7
29.05.2024.
u 13:03

Više od 30 putnika je ozlijeđeno iz autobusa, a vozač iz Mladenovaca poginuo je na mjestu nesreće

Vozač automobila poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se ove srijede dogodila kod Mladenovaca u Srbiji, a više od 30 osoba je ozlijeđeno. Srpski mediji prenijeli su kako je nesreću prouzročio vozač Volva koji je prešao na lijevu stranu ceste i sudario se s autobusom koji je dolazio iz suprotnog smjera, a koji nije stigao zakočiti. 

Više od 30 putnika iz autobusa je ozlijeđeno, a vozač iz Mladenovaca poginuo je na mjestu nesreće. Uz to, izvanredni tehnički pregled naložen je za oba vozila, pregled kamera u autobusu, alkotestiranje vozača, ali i obdukcija vozača putničkog vozila. 

Mladenovac: U sudaru autobusa i auta poginuo vozač automobila, više od 35 osoba ozlijeđeno
1/8

Blic.rs je neslužbeno doznao kako se poginuli vozač vraćao iz zračne luke gdje je vozio tetu na let, a koja je stigla u Srbiju zbog šestomjesečne obljetnice smrti njegova oca. 

– Koliko znamo, ona je sestra njegove majke. Došla je na misu zadušnicu, ali inače živi u Njemačkoj. Tijekom noći dok je vozio, vjerojatno nije ni spavao, bio je umoran – ispričao je susjed, dodajući kako je muškarac živio s obitelji te se bavio poljoprivredom. 

POVEZANI ČLANCI: 

– Imali smo obiteljski posao. Veliko imanje s kravama. Brat mu je čak dobio nagradu Ministarstva poljoprivrede za najbolju farmu. Divni su ljudi, uvijek spremni pomoći, ljubazni. Nemam ni jednu lošu riječ za reći o njima. Imaju dvoje djece, ostali smo bez riječi – dodali su.

Susjedi su ispričali i kako je tu obitelj pratila velika nesreća – njegov djed je počinio samoubojstvo, otac nastradao dok je popravljao quad, a sada je poginuo i on. Dionica na kojoj se nesreća dogodila bila je zatvorena, a više ekipa hitne pomoći i policije stigle su odmah po dojavi o nesreći. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Platonix
Platonix
13:28 29.05.2024.

Je li vam palo na pamet u naslovu naznačiti u kojoj državi se se zbila nezgoda. Inače prije sat vremena dogodila se strašna nezgoda u Indiji.

FA
Fake
13:39 29.05.2024.

Bratstvo i jedinstvo na najjače.Ima li još koja vijest iz tamo daleko a koja nas jako zanima?

FA
Fake
15:39 29.05.2024.

Mladenova je inače u Boliviji ili Mozambiku, može li pojašnjenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije