Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dronovi pogodili radarski sustav

Zapad kritizira Kijev da nije trebao napasti ruski sustav za obranu od nuklearnog udara

28.05.2024.
u 09:30

– U svačijem je interesu da ruski sustav upozorenja na balističke projektile funkcionira dobro – rekao je norveški vojni analitičar Thord Andre Iversen

Komentara 45

YU
Yusty
10:41 28.05.2024.

naravno da su Ukrajinci trebali napasti ruski vojni radar, kao i svu rusku opremu te nanijeti što veću štetu ruskoj vojnoj sposobnosti! osim toga, to će prisiliti rusiju da vrati svoje PZO sustave s prve crte obrane dublje u pozadinu radi zaštite svoje vitalne vojne infrastrukture i tako olakšati Ukrajincima borbu na prvim linijama! no kako god to gledali, Ukrajina u rusiji gađa isključivo vojne mete ili tvornice povezane s razvojem i proizvodnjom oružja za rusiju što su sve legitimne ratne mete, dok rusi u Ukrajini namjerno gađaju škole, vrtiće, trgovačke centre, nebodere itd. što je zabranjeno ratnim pravom!

FU
Fusnota
09:58 28.05.2024.

Kakav je izbor Ukrajini?? Nag UZ iti se još

HA
hacker
10:19 28.05.2024.

Opravdano je napadati sve vojne mete zemlje agresora pa tako i taj radar... pa ako treba i nuklearne silose onesposobiti... (jer Rusi konstantno prijete uništenjem cijelog čovječanstva)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije