Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi potez Ivana Turudića

Tko je novi v.d. ravnatelj USKOK-a: Optužio je Mamića, Bandića, Maju Šupe, Blažu Petrovića...

28.05.2024.
u 18:20

Mišković će za sada ostati raditi na Mamićevu predmetu, odnosno, zastupat će optužnicu u sudnici Županijskog suda u Osijeku, a to suđenje je u poodmakloj fazi.

Komentara 11

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:29 28.05.2024.

Lako je optužiti, to može svaka tužibaba poput Kize Milanovića, al treba sročiti kvalitetnu optužnicu i na kraju dobiti presudu.

SS
simpatican.simpa
19:22 28.05.2024.

Turudić je izjavio kako vjeruje dosadašnjoj ekipi USKOK-a i da će nastaviti kao i do sada. Znači neće se ništa mijenjati , DORH, USKOK, PUSKOK imaju isti smjer , a to je pravni kaos i nečinjenje. I sam AP jee potvrdio da ne može biti drugačije jer ja takva praksa i pravilnik.

Avatar comandante
comandante
18:26 28.05.2024.

znamo tko je...objavio je Mamić sliku sa "druženja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije