Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FATALNA LJUBAV

Sjećate li ga se? Bio je u braku s nestalom Marijanom iz Big Brothera, a nakon toga promijenio identitet

Šibenik: Marijana ?vrljak i Nikola Nemeševi? Nemeš izlaze iz zgrade suda
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/15
29.05.2024.
u 11:36

Nedavno su prošle dvije godine otkako je nestala nekadašnja pobjednica Big Brothera Marijana Seifer te joj se izgubio svaki trag. Prisjetili smo se njezina BB partnera Nemeša s kojim je prevarila prvog supruga te se na kraju i udala za njega... Kako je o njoj govorio nakon nestanka, doznajte u nastavku ovog teksta

Prošle su dvije godine otkako je nestala pobjednica reality showa "Big Brother" Marijana Seifert. Tog 27. travnja 2022. su na Mostu mladosti u Zagrebu pronađene njezine stvari, odnosno dokumenti i mobitel te joj se od tada gubi baš svaki trag. U medijima su tijekom tog vremena isplivale brojne špekulacije, policija je bila uključena te se pregledavala i Sava, ali njezino tijelo nije pronađeno.

Marijana se i dalje vodi kao nestala osoba. Marijanin suprug Karlo Seifer prijavio je njezin nestanak, a njega je pak upoznala dok je konobarila u jednom zagrebačkom kafiću. Pobjednici reality showa to je bio treći suprug, a sudbonosno "da" izgovorili su 2020. godine. Iz prvog braka s Ivanom Čvrljkom ima kćer Korinu, za koju je svojedobno rekla da je njezin najveći ponos. 

U kuću "Velikog Brata" ušla je kao udana žena, no između nje i kandidata Nikole Nemeševića Nemeša zaiskrilo je te se nisu libili čak ni voditi ljubav pred kamerama nekadašnjeg reality programa. Imali su romansu, a nakon BB-a su i kratko prekinuli pa su ponovno bili zajedno i na kraju i zaplovili u bračnu luku. Međutim, njihov brak nije opstao, pa se pjevač Nemeš nakon toga ponovno oženio i postao otac djevojčice. 

Nastavio se baviti glazbom za koju je oduvijek isticao da mu je prva ljubav, a nakon svega se posvetio karijeri koju gradi u Srbiji. Osim što je promijenio imidž, promijenio je i umjetničko ime. Za njega se prošle godine pisalo da je objavio novu pjesmu, ali pod umjetničkim imenom Boban Džunglica te je i objasnio kako je do toga došlo. – Boban Džunglica je nastao 2015. godine dok sam prolazio kroz Žminj. Za cijelu priču bi nam bilo potrebno bar 15 stranica teksta – kazao je pjevač pa otkrio po čemu se Boban razlikuje od Nemeša. 

 

Šibenik: Marijana ?vrljak i Nikola Nemeševi? Nemeš izlaze iz zgrade suda
1/6

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Boban se svima daje u potpunosti, voli biti u akciji cijelo vrijeme i zna da nema nikakvih prepreka u životu. Nikola se povukao – istaknuo je Nemeš. Osim toga, pjevač se osvrnuo i na nestanak njegove bivše supruge i partnerice Marijane Seifert, djevojački Kovačević. 

 

Šibenik: Marijana ?vrljak i Nikola Nemeševi? Nemeš izlaze iz zgrade suda
1/8

 

– Gorko-slatko sjećanje. Ne kajem se ja zbog tih stvari. Evo 13 godina kasnije pričamo o tome. Moja ideja je bila da promoviram svoju novu pjesmu. Okej sam sa svim tim – kazao je u emisiji "Blic dan" te dodao: – To je sad daleka prošlost. Hoćemo li govoriti o mojem koncertu ili ćemo špekulirati o tome je li Marijanu ubio muž ili se ubila sama? – rekao je Nemeš neugodnim tonom zbog čega mu se voditeljica obratila: – To je aktualna tema, mislim da je odgovorno spomenuti ovo jer je ona bila dio tvog života – dodala je. 

– Da, ali treba prestati razvlačiti tu ženu zbog njene djece. Mogu ja pričati o svemu tome, ali ima li to smisla? – nerado je odgovorio Nemeš, a potom je razgovor nastavljen u mirnijem tonu i priči o njegovoj karijeri, pjesmama i predstojećim koncertima.
Podsjetimo, ovaj nekadašnji par vjenčao se 2016. godine u Istri kod matičara ispred dvadesetak uzvanika, a razveli su se osam mjeseci kasnije. 

 

VIDEO: Haris Džinović otkrio kako podnosi što je postao predmet sprdnje: 'Ismijavaju me na društvenim mrežama'

Komentara 1

JU
JurekJuric
16:51 29.05.2024.

Kad su potrošili njezine novce od nagrade onda su se razveli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije