Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bakracu

Požar zahvatio pet plovila u uvali, ozlijeđen vlasnik koji je pokušao spasiti gliser

Požar u Bakracu
Foto: PU primorsko-goranska
28.05.2024.
u 16:01

Gliser je potpuno izgorio i potonuo, a ostala plovila su znatnije oštećena

U požaru koji je u ponedjeljak izbio na gliseru u Bakarcu oštećeno je pet plovila, izvijestila je u utorak Policijska uprava primorsko-goranska. Požar na gliseru izbio je u uvali Sansovo u ponedjeljak oko 15 sati pa se proširio na još četiri barke u vlasništvu hrvatskih državljana, doznaje se od policije.

Prema dosad utvrđenom, požar se aktivirao dok je 44-godišnji vlasnik glisera pokušao upaliti motor. Primijetio je plamen, izbila je eksplozija i vatra se proširila na barke usidrene u blizini. Vlasnik glisera je pokušao ugasiti požar i pritom zadobio lakše ozljede. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Rijeka i DVD-a Kraljevica oko 16 sati.

Gliser je potpuno izgorio i potonuo, a ostala plovila su znatnije oštećena. Očevid će se nastaviti kad se oštećena plovila izvade na kopno, čime će se utvrditi točan uzrok požara i materijalna šteta, navodi policija. 

GALERIJA Ovo je školski autobus koji se zapalio kod Sinja

Požar u Bakracu
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije