Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor na plaži

Gliserom uletio među kupače i zabio se u parkirani automobil

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/13
26.06.2017.
u 09:05

Plaža na Jadriji bila je puna kupača, među kojima i brojna djeca, ali srećom na dijelu na koji je izletio gliser nije bilo previše ljudi

Gliser je u nedjelju oko 18.30 sati izletio na plažu Jadrija u Šibeniku, prošao između kupača i udario u parkirani automobil, piše ŠibenikIN. Ozlijeđenih ovaj put srećom nije bilo, a što se zapravo dogodilo bit će poznato nakon očevida.

1/3

Svjedoci su šibenskom portalu rekli da je iz glisera izašao muškarac, koji im je rekao da je zaspao. Plaža je inače bila puna kupača, među kojima i brojna djeca, ali srećom na dijelu na koji je izletio gliser nije bilo previše ljudi. 

Ovo je tek posljednji u nizu incidenata s vlasnicima plovila koji su se ovaj vikend događali uz jadransku obalu. Podsjetimo, jučer su se tako na crikveničkom području oko 18 sati sudarili gliser gumenjak i turistički brod Lord. U gliseru je bio 47-godišnji zagrebački odvjetnik Hrvoje Lui.

Vlasnik Lorda, 44-godišnji Dinko Car, bio je na brodu s kćeri kada je gliser udario u njih. Nakon sudara Lui je pao u more, a Car je skočio za njim, da ga spasi. Odvjetnikovo plovilo nastavilo je nekontroliranu plovidbu, u konačnici se nasukavši na plaži ispred hotela Omorika i ozlijedivši dvije kupačice. Očevici su prepričavali da je gliser “uletio” na plažu na kojoj je nastao stampedo.

Ključne riječi

Komentara 11

PR
Pravednik1973
23:32 25.06.2017.

Ma može na plovilima divljati tko kako želi, pa vidite da Horvatinčić i dalje slobodan uživa.

DU
Deleted user
23:43 25.06.2017.

Mozda prestanu napokon dijeliti te dozvole sakom i kapom. Najvece ruglo drzave.

SJ
Sve je uzalud
07:37 26.06.2017.

...........Policija zbog proračuna i prifita uopće ne traži od gostiju da imaju uredne vozačke dozvole i dozvole za upravljanje plovolima....................................naplaćuje kazne samo Hrvatima...........bože sačuvaj da stranca pitaš ima li dozvolu..................................tako je zs skutere brodski taksi i sl...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije