Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA NAVALJNOM

FOTO Zagrepčani na Cvjetnom trgu zapalili svijeće u čast Alekseja Navaljnog

Zagreb: Na Cvjetnom trgu gore svijeće za  Alekseja Navalnog
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
20.02.2024.
u 10:42

Najveći kritičar Vladimira Putina preminuo je prošloga petka, uzrok smrti i dalje nepoznat.

Prošloga petka u medije stigla je vijest kako je preminuo Aleksej Navaljni. Radi se o čovjeku koji je poznat po otporu prema Putinu i to je na kraju platio svojim životom. 

Bio je glavni  kritičar predsjednika Vladimira Putina i Kremlj ga je osudio na 19 godina zatvora. Nažalost, ovoga petka stigla je vijest kako se Navaljni "osjećao loše" nakon šetnje i "gotovo odmah izgubio svijest". Pozvano medijsko osoblje nije ga uspjelo reanimirati. Uzrok smrti Navaljnog i dalje se utvrđuje. Po medijima su trenutačno najglasnije njegova žena i majka koje ne vjeruju da je Navaljni preminuo prirodnim putem, napadaju Putina kako ga je otrovao, a od institucija i dalje ni glasa o uzroku smrti. 

Svoju podršku Navaljnom pokazali su i Zagrepčani danas tijekom jutra kada su na Cvjetnom trgu osvanule svijeće zapaljenje njemu u čast. 

GALERIJA: Na Cvjetnom trgu gore svijeće za Alekseja Navalnog

Zagreb: Na Cvjetnom trgu gore svijeće za  Alekseja Navalnog
1/9

Komentara 1

CR
crodux
11:07 20.02.2024.

sigurno su svijeće zapalili, Perković, Mustač, Milanović i Nobilo!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije