Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO NA BOŽIĆ

FOTO Glumci HNK Osijek zapalili svijeće gdje je stradao njihov kolega Aleksandar Bogdanović

Foto: Sena Bogdanović
1/4
21.12.2021.
u 20:26

Branislavu Smiljaniću (23) u siječnju ove godine pravomoćno je potvrđeno sedam i pol godina zatvora za izazivanje prometne nesreće

Glumci iz HNK Osijek večeras su zapalili svijeće uz zebru na kojoj je prije dvije godine stradao glumac Aleksandar Bogdanović.

Nesreću je skrivio mladi Branislav Smiljanić, sin osječkog policajca, i potom s djevojkom pobjegao s mjesta nesreće. Tragedija se dogodila 21. prosinca 2019. u Trpimirovoj ulici, pred Bogdanovićevim stanom.

Foto: Sena Bogdanović

Nesretni glumac vraćao se s odigrane predstave. Za upravljač Smiljanić nije ni smio sjesti jer nikada nije položio vozački ispit, a inače je višestruki prometni recidivist. U Bogdanovića je udario dok je prelazio zebru. Glumac je preminuo četiri dana kasnije, na sam Božić.

Branislavu Smiljaniću (23) u siječnju ove godine pravomoćno je potvrđeno sedam i pol godina zatvora za izazivanje prometne nesreće koja je za posljedicu imala pogibiju Aleksandra Bogdanovića (45).

>> VIDEO Branislav Smiljanić osuđen na 7,5 godina zatvora zbog smrti glumca Bogdanovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije