Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogata ponuda

Fijakerom po Vinkovcima za 48. vinkovačke jeseni

fijaker
Žarko Bašić/PIXSELL
05.09.2013.
u 11:52

Ravnateljica TZ-a, Martina Matković kaže kako su pozvali Vinkovčane neka prigodno urede svoje balkone i okućnice, izloge, škole, vrtiće, poslovne prostore

Turistička zajednica Vinkovaca predstavila je događanja kojima će se uključiti u ponudu 48. vinkovačkih jeseni što se na vinkovačkim trgovima i ulicama održavaju od 6. do 15. rujna pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista.

Ravnateljica TZ, Martina Matković kaže kako je pozvala Vinkovčane da u dane ove manifestacije kada se očekuje preko 100 tisuća posjetitelja, prigodno urede svoje balkone, okućnice, izloge, poslovne prostore, škole i vrtiće. U suradnji s konjogojskim udrugama, Vinkovčanima i njihovim gostima će biti na raspolaganju pet fijakera kojima će se moći provozati središtem grada i podsjetiti kako je javni prijevoz izgledao prije 50-tak godina, a s Državnim arhivom Turistička zajednica je u Gradskoj knjižnici postavila izložbu "Vinkovačke jeseni - kako je sve počelo".

Uvodne priredbe 48. vinkovačkih jeseni počinju sutra otvaranjem Sajma tradicionalnih obrta i rukotvorina, fotoizložbe Hrvatska novinaska fotografija 2012. i nastupom prve skupine KUD-ova na Folklornim večerima koje traju do srijede. Udarne i najatraktivnije priredbe; svečanost otvaranja, smotra izvornog folklora, mimohod i gospodarski sajam, su u petak, subotu i nedjelju, 13. 14. i 15. rujna.

>> U petak počinju uvodne priredbe 48. vinkovačkih jeseni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije