Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogreška

Domoljubna koalicija DIP-u prijavila krivi HRAST

Domoljubna koalicija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
20.10.2015.
u 11:47

Umjesto stranke HRAST - pokret za uspješnu Hrvatsku, predsjednika Ladislava Ilčića na predanoj listi našla se stranka Hrvatski rast – Hrast Željke Markić s kojom HDZ uopće ne koalira

Domoljubna koalicija Državnom izbornom povjerenstvu prijavila je pogrešnu stranku. Umjesto stranke HRAST – pokret za uspješnu Hrvatsku, predsjednika Ladislava Ilčića, na predanoj listi našla se stranka Hrvatski rast – Hrast Željke Markić s kojom HDZ uopće ne koalira. 

Registru stranakaŽeljka Markić još uvijek se vodi kao predsjednica Hrvatskog rasta – Hrast, iako je ona izišla iz stranke, no taj podatak u registru još nije promijenjen.

– Ne znam kako se to dogodilo. Očito je došlo do pogreške u tajništvu HDZ-a. U svakom slučaju pogreška će biti ispravljena u roku od 48 sati – kazao je Ladislav Ilčić, predsjednik "pravog" Hrasta.  

>> Evo koga je Domoljubna koalicija stavila na svoje izborne liste

Komentara 96

Avatar imotska115
imotska115
12:21 20.10.2015.

Ovo je netko namjestio HDZ-u iz MUP-a i UDBE. Tajne sluzbe ne spavaju, Pazi se Karamarko, jos ih imas uz sebe, barem jednog koji ti ovo namjestio.

Avatar AG
AG
12:14 20.10.2015.

Neš ti vijesti. Ispraviti će, i to je to.

MH
M.Heri
12:07 20.10.2015.

Tko radi taj i griješi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije